Home Automotive VGP dezvoltă un nou parc industrial în Arad

VGP dezvoltă un nou parc industrial în Arad

VGP dezvoltă un nou parc industrial în Arad

Dezvoltatorul belgian de parcuri logistice și semi-industriale VGP se extinde în vestul României prin demararea unui proiect la Arad – VGP Park Arad. Primele livrări sunt programate pentru 2021.

Pentru achiziția terenului de 39 ha, VGP a fost asistat de compania de consultanță CBRE. În concordanță cu strategia de consolidare și diversificare a prezenței sale la nivelul pieței din România, VGP va dezvolta noul parc logistic într-o zonă amplasată strategic în apropierea orașului Arad ce asigură conectivitate la rețeaua europeană de transport rutier, terenul aflându-se în apropierea autostrăzii A1 și la doar 50 de km de Timișoara și punctul de frontieră Nădlac.

Începând cu 2021, VGP Park Arad le va oferi potențialilor chiriași până la 200.000 mp spații de depozitare și industriale pretabile pentru industria ușoară, operațiuni de asamblare pentru industria automotive, dar și ca centre de curierat și huburi de logistică și distribuție.

Toate permisele și autorizațiile sunt deja obținute, autoritățile locale din Arad dovedindu-se extrem de eficiente, declară VGP într-un comunicat de presă.