Home Logistics Webinar Smart ID: Automatizări flexibile în 2021 pentru industria producătoare

Webinar Smart ID: Automatizări flexibile în 2021 pentru industria producătoare

Webinar Smart ID: Automatizări flexibile în 2021 pentru industria producătoare

Smart ID România și Datalogic organizează pe 4 februarie, începând cu ora 14:00 webinarul The Big Reset for the Manufacturing Industry – Shop Floors & Flexible Automations for 2021. Digital, Agile and Resilient.

Evenimentul online tratează trendurile și tehnologii care transformă industria producătoare în 2021 – flexibilitate în fabrică, AI și producție touchless, trasabilitate, senzori inteligenți pentru marcare laser care încorporează technologii AI și Machine Learning.

Lecțiile grele generate de cel mai disruptiv an din istorie, flexibilitate, adaptabilitate, creativitate, reziliență, vor continua să ne ghideze, pe măsură ce vom trece prin schimbări continue și ireversibile. Toate industriile și companiile vor fi afectate, în condițiile în care modul în care lucrăm, coordonăm și relaționăm cu clienții se transformă ireversibil.

Telemunca nu este o soluție pentru unitățile de producție de producție. În timpul acestei pandemii, unele fabrici au găsit soluții de distanțare socială cu numai 5 oameni într-o cameră pentru analizarea situației la zi, în diferite locații, comunicând ad-hoc, prin intermediul unor platfome de tipul spații de lucru sau în conferințe online.

Aflați pe 4 februarie de ce fabrica digitală sau touchless manufacturing reprezintă o soluție mai bună pentru rezolvarea acestei probleme.

Pentru detalii despre agenda evenimentului și înscriere, consultați pagina evenimentului – https://smartid.ro/ro/webinar-productie-4-februarie-2021/