Home Logistics 3 PL Wim Bosman devine Mainfreight

Wim Bosman devine Mainfreight

Wim Bosman devine Mainfreight

Furnizorul de servicii logistice 3PL+, grupul Wim Bosman, își va schimba, începând cu decembrie 2016, denumirea în Mainfreight.

Wim Bosman a devenit membru al Mainfreight în 2011, când grupul neo-zeelandez a finalizat achiziția Wim Bosman. Mainfreight este un furnizor global de servicii logistice, cu subsidiare în 239 de locații.

În cei 53 de ani de existenșp pe piața din Europa, Wim Bosman a devenit un jucător important al pieței de logistică, având peste 2.000 de angajați. În aprilie 2011, compania a fost achiziționată de către Mainfreight și ca urmare a acestui fapt a devenit un jucător global ce furnizează soluții specifice, integrate de depozitare, transport și distribuție, sprijinit de către o rețea puternică. În ultimii cinci ani Wim Bosman a deschid noi sedii în Bergen op Zoom (Olanda), Cluj-Napoca (România), Frankfurt și Gelsenkirchen (Germania), Londra (Marea Britanie) and Poznań/ Luboń (Polonia). În plus, compania a schimbat adresa sediilor diviziei Air&Ocean din Rotterdam și Antwerp și a schimbat deja numele susidiarelor deja existente din Franța, Polonia, Rusia și Ucraina în Mainfreight.

“Schimbarea de nume reflectă mai bine direcția de dezvoltare actuală și viitoare a grupului Wim Bosman, îi oferă companiei o poziție de creștere mai bună și va avea un efect pozitiv asupra ambelor organizații, aliniind în același timp identitatea de brand” se arată într-un comunicat Wim Bosman.

Noul nume va întări calitatea și eficieța serviciilor de suppy chain pentru toată baza de clienți, din întreaga lume. Cu locații în Asia, Australia, Europa, Noua Zeelandă și Statele Unite ale Americii, grupul Wim Bosman va putea să optimizeze mai bine soluțiile sale de depozitare, transport și distribuție.