Home Logistics 3.000.000 paleți transportați prin rețeaua Pall-Ex România

3.000.000 paleți transportați prin rețeaua Pall-Ex România

3.000.000 paleți transportați prin rețeaua Pall-Ex România

Pall-Ex Romania scrie istorie pe piața de transport și distribuție din România și marchează o nouă reușită: 3 milioane de paleți transportați de la debutul activității în România.

Această cifră a fost depășită pe data de 19 mai, la un an distanță de când compania sărbătorea 2 milioane de paleți transportați în România. În 2017, liderul pieței de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate depășea 1 milion de paleți transportați la nivel național. Compania își consolidează astfel poziția de lider pe segmentul pe care activează.

’Suntem principalul jucător pe acest segment de piață și ne menținem poziția, cu atât mai mult cu cât am reușit performanța de a depăși pragul de 3 milioane de paleți transportați. Acest nou prag certifică preferințele clienților pentru serviciile pe care noi le oferim, datorită calității acestora. Cu această ocazie, le mulțumim și îi asigurăm că și pe viitor, Pall-Ex România le va fi alături.

Ne mândrim cu această cifră de 3 milioane, ce are valențe importante, cu atât mai mult cu cât s-au realizat într-o astfel de perioadă. Am colectat și livrat zilnic, fără opriri sau întârzieri semnificative, fapt posibil datorită membrilor rețelei care s-au mobilizat într-un mod impresionant, reușind să continue serviciul fără perturbări. Astfel, întreaga activitate s-a derulat în condiții de siguranță maximă, iar toți cei 39 de parteneri au oferit serviciile noastre la același standard de calitate pentru care suntem recunoscuți în piață.’’ a declarat Danor Ionescu, CEO-ul Pall-Ex Romania.

Clientul care a expediat paletul cu numarul 3 milioane este compania Romstal Imex. Membrul care a originat această comandă este Pall-Ex Sibiu și membrul care va livra paletul este Bere Băuturi București.

’’Profesionalismul și promptitudinea sunt definitorii pentru echipa Pall-Ex Romania și apreciem atât de mult acest parteneriat al nostru, ce are ca fundament încrederea și o excelentă colaborare. Principalul motiv pentru care am ales să lucrăm împreuna, a fost faptul că Pall-Ex oferă servicii de înaltă calitate. Acesta este un element cheie, ce aduce valoare suplimentară serviciilor oferite de către noi, mai departe și clienților noștri interni. Felicitări pentru excelentul drum de până acum și la cât mai mulți paleți transportați în siguranță!’’ a spus Dan Fotescu, Director Supply Chain, Romstal Imex.

Cererea pentru acest tip de servicii se află pe un trend ascendent în România, pe fondul unei nevoi tot mai mari pentru livrări expre la timp, tendinței de reducere a stocurilor și creșterii vânzărilor online.

Soluția oferită de Pall-Ex este certificată și în alte țări europene, deoarece consolidează fluxurile de marfă, economisind combustibil și contribuind, implicit, la reducerea amprentei de carbon.

Pall-Ex a încheiat și anul trecut numeroase recorduri, ca de exemplu 4.000 de paleți tranzitați într-o singură noapte. Rețeaua are în portofoliu peste 16.000 clienți, dintre care peste 4.000 sunt clienți activi lunar.  Compania este un reper în ce privește operativitatea, astfel ca rată de livrări la timp a Pall-Ex România este de 99,27%, iar procentul de daune este extrem de redus, raportat la volumele tranzitate, sub 0,16%.

Pall-Ex Romania a inaugurat anul trecut în aprilie, la Sibiu, unul din cele mai moderne hub-uri de logistică existente pe plan național, prin intermediul căruia pot trece anual peste 1 milion de paleți.