Home Evenimente A cincea ediție a TransPoland Translogistica – industria de transport și logistică se reunește la Varșovia între 8 și 10 noiembrie 2017

A cincea ediție a TransPoland Translogistica – industria de transport și logistică se reunește la Varșovia între 8 și 10 noiembrie 2017

A cincea ediție a TransPoland Translogistica – industria de transport și logistică se reunește la Varșovia între 8 și 10 noiembrie 2017

Expoziția internațională de transport și logistică din Varșovia este cea mai mare manifestație de acest tip din zona Europei Centrale și de Est, reunind profesioniști responsabili de transport, logistică, depozitare și distribuție. Translogistica Polonia este un eveniment B2B la care iau parte exclusiv specialiști în domeniu.

Cea de-a cincea ediție a TransPoland Translogistica se va desfășura între 8 și 10 noiembrie 2017, la EXPO XXI Varșovia (Str. Pradzynskiego Nr. 12/14, Varșovia, Polonia). Companiile expozante au ca domenii de activitate transportul intermodal, logistică și depozitare, transport rutier, feroviar, aerian și maritim, producători de flote, piese de schimb și consumabile, producători de echipamente de depozitare sau telematică.

TransPoland Translogistica le oferă participanților oportunitatea de a descoperi cele mai noi inovații în industrie, de a stabili contacte cu transportatori, companii logistice și de a discta cu producătorii. De asemenea, organizatorii au pregătit oferte atractive pentru proprietarii de flote – carduri de combustibili, burse de transport, sisteme electronice pentru taxele de drum și programe de training.

Și serviciul Logistic Networking, care permite stabilirea unor întâniri cu persoane de decizie din diverse companii este unul dintre punctele de atracție ale expoziției. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele în domeniu prin intermediul conferințelor specializate și al panelurilor de discuții la care iau parte experți din diferite industrii.

Un raport detaliat va fi disponibil după eveniment pe www.trans-poland.pl

Parteneri ai expoziției și conferințelor (edițiile precedente): DB Schenker, Raben Group, DSV, M&M, FIEGE, C.H. Robinson, FM Logistic, PKP Cargo Logistics, Lithuanian Railways, Baltic Rail, ERS Railways, Portul Gdansk, Portul Koper, Lot Cargo, Lufthansa Cargo.        

8-10 noiembrie 2017, Expoziția TransPoland Translogistica – industria de transport și logistică sub aceeași umbrelă la Varșovia!

Formularele de înregistrare sunt disponibile pe: http://trans-poland.pl/For-Attendees/Online-Registration