Home Evenimente Se apropie TRANSLOG Connect Congress 2016

Se apropie TRANSLOG Connect Congress 2016

Se apropie TRANSLOG Connect Congress 2016

Numărul de reprezentanți din top managementul companiilor și furnizorilor de soluții din România  este în continuă creștere la TRANSLOG Connect Congress, eveniment care are loc anual, în noiembrie, la hotelul de 5* CORINTHIA din Budapesta. TRANSLOG Connect, platforma de networking de business numărul 1 din CEE aduce împreună profesioniști de top din logistică și factori de decizie din CEE pentru a discuta subiecte cheie din logistică, transport și supply chain management și pentru a stabili noi parteneriate.

Companii regionale și internaționale cum sunt Chimica Group, Metro sau Bacardi vor furniza opinii pertinente pentru a garanta calitatea agendei evenimentului. În plus, organizatorul TEG The Events Group, lucrează îndeaproape cu peste 10 asociații de logistică din Europa Centrală și de Est, inclusive cu ARILOG – Asociația Română de Logistică, pentru a asigura aria de acoperire regional a TRANSLOG Connect. Mai mult, delegații vor avea oportunitatea de a vizita fabrica Mercedes-Benz de lângă Budapesta, să participe la prezentările de studii de caz și să organizeze întâlniri individuale cu furnizori de soluții internaționali precum Tibbett Logistics, DB Schenker, PanKarpathia, Gebrüder Weiss, EKOL Logistics, Aptus Software, Honeywell și mulți alții.

Organizatorul, TEG The Events Group anunță și cea de-a patra ediție a Premiilor de Excelență în Supply Chain și Logistică din Europa Centrală și de Est, prin care sunt recunoscute și promovate proiectele extraordinare și care cresc vizibilitatea viitoarelor inițiative și soluții flexibile. Producătorii, retailerii și furnizorii de soluții din toate sectoarele industrial pot aplica cu cele mai inovatoare proiecte și metode până pe 3 octombrie 2016.