Home Intermodal A doua ediție a Constanța Port Container Day la Cluj

A doua ediție a Constanța Port Container Day la Cluj

A doua ediție a Constanța Port Container Day la Cluj

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa și revista Intermodal&Logistics organizează cea de-a doua ediție a Constanța Port Container Day, ce va avea loc pe 22 martie 2018 la „Grand Hotel Italia”, Cluj-Napoca.

Evenimentul, ce își propune să devină o întâlnire de tradiție între exportatorii din Vestul și Centrul României și reprezentații  autorităților portuare și vamale și potențialii parteneri logistici, deschide calea unui dialog direct și transparent privind necesitățile reale ale pieței și factorii care încetinesc dezvoltarea traficului containerizat de mărfuri.

Tematica principală de dezbatere din acest an Constanța Port Container Day va fi Portul Constanța – punct de acces al exportatorilor din România către piața globală. Oportunități și provocări.

Constanța Port Container Day va reuni peste 150 de reprezentanți ai autorităților portuare și vamale, linii de shipping, operatori portuari, companii de transport și logistică, case de expediții, comisionari vamali și reprezanți ai companiilor producătoare din varii industrii.

Agendă eveniment

09:30  – 10:00        Înregistrare  şi welcome coffee

10:00 – 11:00         Cuvânt de întâmpinare

Prezentare Portul Constanţa – investiții, dezvoltare și facilități

Prezentare Cosco Shipping

Prezentare Mihai Petre, Senior Manager vamă şi comerţ internaţional, Delloitte

Sesiune Q&A

11:00 – 12.45         Networking coffee şi sesiune business-to-business

12.45 – 14.30         Prânz de lucru – Restaurant Firenze.

Participarea la eveniment este gratuită. Va rugăm să confirmați prezența dumneavoastră transmițând un email la adresa madalina@intermodal-logistics.ro.