Home Logistics Adore Home plănuiește construcţia unei fabrici de mobilă în România

Adore Home plănuiește construcţia unei fabrici de mobilă în România

Adore Home plănuiește construcţia unei fabrici de mobilă în România

Producătorul turc Adore Home, activ pe piaţa românească din 2022, ia în calcul construcția unei fabrici de mobilă în România și extinderea în nouă state din Europa Centrală și de Vest.

Pentru 2024, compania estimează o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în 2024, de 2,3 ori mai mare decât nivelul de 1,3 milioane de euro din 2023, conform unui comunicat de presă transmis Intermodal&Logistics.

“Obiectivele Adore Home sunt să devină cel mai cunoscut brand internaţional al industriei de mobilier ambalat plat şi un partener de încredere pentru clienţii săi.

Vrem, de asemenea, să ne extindem producţia şi livrarea de mobilă în alte nouă ţări europene în următorii cinci ani. Considerăm că sprijinul clienţilor noştri este extrem de valoros pentru atingerea acestui obiectiv”, a declarat Gokhan Caliskan, cofondator şi COO al Adore Home.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în industria de mobilier, Adore Home are în prezent peste 900 de puncte de vânzare şi livrare de mobilă în peste 50 de ţări.

Planurile companiei pentru următorii cinci ani includ extinderea producţiei şi livrărilor de mobilier în alte nouă ţări europene, respectiv Germania, Olanda, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Franţa, Italia şi Slovacia.

Peste 3 milioane de clienți

În România, compania este activă din 2022, are 40 de angajaţi şi operează un magazin online, care permite livrarea rapidă în toată ţara a produselor aflate în stoc.

La nivel mondial, Adore Home are peste trei milioane de clienţi, dintre care 120.000 în România. Aproximativ 80% din cifra de afaceri a companiei este asigurată de vânzările online, iar acest procentaj va creşte uşor de la an la an, dat fiind comportamentul consumatorilor şi tendinţa naturală a pieţei.

Mobila comercializată de AdoreHome.ro este importată de la fabrica din Ankara, Turcia, dar şi de la furnizori atent selectaţi din ţări ca Grecia sau Danemarca.

“Adore Home este o afacere de familie pornită acum 30 de ani. În România, Adore Home şi-a găsit, practic, o a doua casă şi de aceea vrem să investim în România într-o fabrică de mobilă care să deservească pieţele din întreaga regiune, dar nu numai.

Acest plan este cu bătaie lungă, dar estimăm că în următorii cinci ani vom reuşi să ne îndeplinim acest vis, mai ales că piaţa în care activăm este în creştere”, a declarat Tunc Kagan Yilmaz, cofondator şi CEO al companiei.