Home Companii Airbus a prelungit contractul cu Kuehne + Nagel

Airbus a prelungit contractul cu Kuehne + Nagel

Airbus a prelungit contractul cu Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel a anunțat reînnoirea contractului cu producătorul de avioane, Airbus, până în 2016, colaborarea între cele două companii datând încă din 2008. Furnizorul german va continua astfel să coordoneze activitățile logistice pentru toate aeronavele Airbus din Franța, Germania, Spania, Marea Britanie și China.

Pachetul de servicii oferit Kuehne + Nagel companiei Airbus conține toate tipurile de activități logistice cum ar fi recepționare bunurilor, controlul calității, depozitare, preluare și ambalare. Mai mult decât atât, Kuehne + Nagel și-a extins potofoliul de servicii cu valoare adăugată prin preluarea sarcinilor care nu au legătură directă cu obiectul de activitate al Airbus, cum ar fi serviciile de handling, kitting, asistență după vânzare și armarea aripilor pentru avioanele de tip A380.

Conform contractului, compania va presta, de asemenea asistență logistică pentru dezvoltarea noilor programe care au legătură cu tipurile de avioane A350XWB și A320neo. Cooperarea cu Airbus va mai presupune operarea unui nou centru logistic care va fi deschis în Toulouse anul acesta, dar și creșterea numărului de ambalaje refolosibile în activitățile logistice, într-un efort pe plan global al companiei de a reduce costurile operaționale.

Colaborarea Kuehne + Nagel cu Airbus a început în 2008.