Home Intermodal Arcese oferă noi soluții de transport FTL și LTL între Spania și România

Arcese oferă noi soluții de transport FTL și LTL între Spania și România

Arcese oferă noi soluții de transport FTL și LTL între Spania și România

Urmărind consolidarea și extinderea serviciilor sale de transport, furnizorul de servicii de transport și logistică Arcese España, parte a Arcese Group, își consolidează soluțiile de transport Full Truckload (camion complet) și Less Than Truckload (grupaj) între Spania și Europa de Est.

Începând cu luna iulie, Arcese España a lansat un nou serviciu săptămânal ce conectează Spania cu Romînia și restul Europei, urmărind consolidarea rutelor comerciale între aceste țări. Cu conexiuni săptămânale garantate din și către București și Timișoara, Arcese oferă servicii de distribuție marfă pe teritoriul României, dar și posibilități de consolidare la sucursalele sale din Barcelona, Madrid și Irun. Noile conexiuni asigură timpi de tranzit competitivi și un serviciu de încredere.

Serviciul, care acoperă nevoilor clienților Arcese din Europa de Est, este implementat în România în parteneriat cu KLG, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de transport din România, cu peste 25 de ani de experiență și 8 subsidiare în țară.

“Alegerea de a consolida aceste conexiuni a fost făcută prin prisma nevoii de a asigura un serviciu extins clienților noștri. Competența, serviciile cu valoare adăugată și distribuția pe întreg teritoriul țării sunt punctele forte ale acestui serviciu internațional,” a declarat José Luis Iranzo – Country Manager Arcese España.