Home Logistics Depozitare Baoli – performanţe ridicate pentru a garanta siguranţa operatorilor

Baoli – performanţe ridicate pentru a garanta siguranţa operatorilor

Baoli – performanţe ridicate pentru a garanta siguranţa operatorilor

Odată cu lansarea noilor game KBD și KBG, Baoli – important jucător pe piaţa echipamentelor de ridicat pentru logistică, cu operaţiuni în peste 80 de ţări- oferă stivuitoare cu capacităţi de ridicare la standardele celor mai buni jucători de pe piaţă.

În același timp, acestea respect toate principiile de stabilitate și securitate impuse de normele în vigoare, un aspect extrem de important, având în vedere că doar în SUA, de exemplu, aproape 100.000 de accidente sunt cauzate de stivuitoare.

Stivuitoarele reprezintă unul dintre elementele de bază în logistică și joacă un rol important în efectuarea schimburilor comerciale. De aceea, siguranţa în domeniul manipulării mărfurilor este un aspect care nu trebuie neglijat. De exemplu, pentru a sublinia importanţa acestei probleme, potrivit unei cercetări efectuate de către asociaţia americană OSHA (n.red. Asociaţia pentru Siguranţa și Sănătatea în Muncă), doar în SUA au loc aproximativ 100.000 de accidente în care sunt implicate stivuitoare, dintre care 35.000 sunt foarte grave, și din care 70% ar putea fi evitate doar prin acordarea unei atenţii mai mari la încărcarea materialelor.

Stabilitate și robusteţe

Tocmai pentru a răspunde acestor principii de stabilitate și siguranţă a echipamentelor, Baoli aduce pe piaţă gamele de stivuitoare cu motor termic KBD și KBG cu capacităţi de ridicare ce concurează cu cei mai buni jucători de pe piaţă.

“Stabilitatea și robusteţea stivuitoarelor noastre sunt principii fundamentale ale activităţii noastre” explică Francesco Pampuri, marketing manager Baoli EMEA.

“Este bine știut că stivuitoarele garantează capacitatea nominală în configuraţia de bază. Atunci când apar abateri de la aceasta și se adaugă funcţii și echipamente suplimentare, înălţimea de ridicare trebuie să fie redusă pentru a menţine stabilitatea echipamentului în parametri optimi în timpul manipulării sarcinii. Noile noastre game Diesel și GPL garantează capacităţi ridicate chiar și în cazul în care există deviaţii mari de la configuraţia de bază. Aceste stivuitoare le permit clienţilor să ducă la bun sfârșit operaţiuni pentru care, în cazul altor mărci, ar fi nevoiţi să opteze pentru echipamente dintr-o clasă superioară ca dimensiune și preţ.

Avantajele sunt evidente chiar și pentru clienţii care, deși nu utilizează la maxim capacitatea echipamentului, se vor putea baza pe un stivuitor foarte stabil care le garantează margini de siguranţă și manevrabilitate mai mari. ”