Home Logistics Depozitare #ColțulcuFapteBune: P3 Logistic Parks susține echipa României la Invictus Sydney 2018

#ColțulcuFapteBune: P3 Logistic Parks susține echipa României la Invictus Sydney 2018

#ColțulcuFapteBune: P3 Logistic Parks susține echipa României la Invictus Sydney 2018

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, susține echipa României care participă la Invictus Sydney 2018, olimpiada militarilor răniți în teatrele de operații. Sponsorizarea de 5.000 de Euro a fost folosită pentru cumpărarea echipamentelor necesare pentru pregătire și pentru concurs.

„P3 crede în puterea echipei, în pasiunea din fiecare dintre noi, în dorința de a munci și de a lupta pentru un scop. Avem certitudinea că acest imbold din partea noastră îi va ajuta să se antreneze mai bine, să îşi atingă potenţialul și să se întoarcă victorioși acasă”, spune Sînziana Pardhan, Director General P3 Logistic Parks România.

„Invictus Games” nu este o simplă competiție, ci o stare de spirit. Este un proiect construit în jurul ideii de recuperare fizică și psihică prin sport, dar are și un pregnant rol educativ. Încurajează gândirea pozitivă, îi face pe oameni mai încrezători și mai buni, dă speranță celor care apăsați de o traumă majoră, nu mai aveau puterea de a vedea partea luminoasă a vieții. Nu în ultimul rând, exemplul unor răniți sau invalizi care își depășesc limitele, are un efect multiplicator la nivelul întregii societăți, cultivând, dincolo de efectele benefice ale sportului, spiritul de întrajutorare umană și de coeziune a colectivității”, declară membrii echipei Invictus România.

Echipa Invictus România a câștigat patru medalii la Jocurile Invictus din Canada din 2017. „Invictus Games Sydney – 2018” se desfășoară în perioada 20-27 octombrie 2018.