Home FMCG Conferința IFS vine cu noutăți legate analiza produselor alimentare și nealimentare

Conferința IFS vine cu noutăți legate analiza produselor alimentare și nealimentare

Conferința IFS vine cu noutăți legate analiza produselor alimentare și nealimentare

Profesioniștii din domeniul managementului calități sunt așteptați pe 25 mai 2016, la cea de-a treia ediție a conferinței IFS, desfășurată la Hotel Caro din București. Evenimentul este organizat de INAQ Consulting împreună cu IFS Management GmbH și este dedicat ultimelor noutăți în domeniu, precum și analizei produselor alimentare și nealimentare din perspectiva IFS.

Principala noutate a anului 2016 este apariția versiunii 2 a standardului IFS HPC (Household and Personal Care) care va intra în vigoare în luna octombrie 2016, urmând ca începând cu 1 ianuarie 2017 singurele audituri IFS HPC acceptate să fie cele bazate pe această versiune.

Situația certificărilor IFS Broker și IFS Logistics la nivel mondial și european. Situația cererilor de certificare pe acest domeniu în România este un alt subiect de maximă importanță care va fi dezbătut în cadrul evenimentului.

În cadrul evenimentului se va mai discuta și despre influența analizelor de materii prime și de produs finit pentru asigurarea calității și siguranței alimentului, precum și despre Protocolul AMRCR – ANSVSA referitor la noua procedură de retragere-rechemare a produselor alimentare. Participanții vor avea ocazia să afle care sunt cele mai întâlnite abateri față de cerințele standardului IFS la producătorii certificați IFS, dar și despre Cerința IFS a retailerilor pentru furnizorii de marcă proprie.

Implementarea standardelor IFS pe tot lanțul de producție și distribuție a bunurilor de larg consum, alimentare și nealimentare, care conduce la creșterea afacerilor și la asigurarea calității și siguranței produselor este o altă temă cu impact major pentru companii.

Printre speakerii confirmați până la acest moment se numără reprezentanți ai companiilor: IFS Management GmbH, Rewe Group, Sika Romania, GS1 Romania, AMRCR, INAQ Consulting, Laborator IBA. Alți speakeri importanți sunt în curs de confirmare.

Accesul la eveniment se face contra cost: 160 lei / persoană (TVA inclus) pentru înscrieri până la data de 10 Mai 2016 și 260 lei / persoană (TVA inclus) pentru înscrieri începând cu data de 11 mai 2016. Data limită pentru înscrieri este 20 mai 2016. Persoanele interesate se pot înscrie completând FORMULARUL DE INREGISTRARE (click pe formular).

Conferința este susținută de următoarele companii în calitate de parteneri:

Parteneri Platinum: Sika Romania, GS1 Romania, ISACert, ICA Research & Development

Parteneri Gold: Vel Pitar și Alpin 57 Lux

Date de contact pentru detalii suplimentare: office@inaq.ro