Home Logistics Curierat și e-commerce Daniela Constantinescu, noul Country Manager UPS Ungaria, Grecia, România şi Slovenia

Daniela Constantinescu, noul Country Manager UPS Ungaria, Grecia, România şi Slovenia

Daniela Constantinescu, noul Country Manager UPS Ungaria, Grecia, România şi Slovenia

UPS o numește pe Daniela Constantinescu în funcția de Country Manager pentru Ungaria, Grecia, România și Slovenia (HUGRROSI). Constantinescu va avea biroul la Budapesta și îi va raporta lui Kim Ruymbeke, președinte pentru Europa de Est.

În noul rol, Daniela Constantinescu va fi responsabilă de operațiunile din patru țări care se numără printre piețele de logistică cu cea mai rapidă creștere din Europa. Ei îi revine misiunea de a se asigura că cerințele tot mai mari din comerțul electronic sunt îndeplinite, iar țările aflate în responsabilitatea sa sunt mai bine conectate la piețele cheie de export atât din Europa, cât și din întreaga lume.

Mă bucur că voi avea oportunitatea de a ajuta numeroase afaceri din aceste țări să valorifice potențialul comerțului global. Companiile mici și mijlocii, în special, vor avea acces la rețeaua noastră de logistică globală inteligentă, ceea ce le va ajuta să ajungă pe piețele internaționale și să-și dezvolte afacerile în mod sustenabil”, a declarat Daniela Constantinescu, odată cu numirea în noua poziție.

Ea s-a alăturat echipei UPS în anul 2007 în poziția de Director Financiar al sucursalei din România, iar ulterior a ocupat alte funcții de conducere. De asemenea, a fost responsabilă anterior și de operațiunile financiare ale companiei în Ungaria timp de un an și jumătate.

UPS a intrat pe piața din România în 1990, iar în prezent oferă servicii și conexiuni la rețeaua globală UPS din aeroporturile din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara.