Home Companii DB Schenker a inaugurat un nou terminal de cross-docking la Cluj-Napoca

DB Schenker a inaugurat un nou terminal de cross-docking la Cluj-Napoca

Pe 12 septembrie 2013, alaturi de clienti, parteneri externi si oficialitati locale, DB Schenker a organizat festivitatea de deschidere a noului sau terminal de cross-docking din Cluj Napoca.

Cu o suprafata de 10.000 mp, terminalul este destinat operatiunilor de cross-docking si depozitare, dar include si birouri. Investitia s-a ridicat la 1,2 milioane de euro si are ca scop optimizarea serviciilor oferite clientilor companiei, prin reducerea timpilor de tranzit si cresterea flexiblitatii in distributia nationala.

“Vom continua sa ne dezvoltam la nivel național cu astfel de investitii in zone importante din Romania si pot spune cu siguranta ca orasul Cluj-Napoca  reprezinta unul din motoarele economice ale tarii. Am realizat aceasta investitie pentru a deservi si mai bine clientii existenti in aceasta zona, dar si pentru a consolida viitoare parteneriate” a declarat domnul Albin Budinski, Director General DB Schenker Romania.

Insemnatatea evenimentului a fost subliniata si de prezenta la ianugurarea terminalului a membrilor consiliului de conducere DB Schenker Romania: dl. Albin Budinski-Director General, dl. Peter Rausch-Director Financiar, dl. Valeriu Dascalu- Director Operational si dl. Adrian Crizbasianu-Director Operational, dar si Membrul Consiliului de Administratie pentru Europa Centrala si de Est-dl. Reinhard Just.