Home Companii Hyster sărbătorește 60 de ani de producție la fabrica din Nijmegen

Hyster sărbătorește 60 de ani de producție la fabrica din Nijmegen

Fabrica din Nijmegen, Olanda, acolo unde sunt produse Big Trucks-urile Hyster, sărbătorește anul acesta 60 de ani de la producția primului echipament Big Truck și anunță cifre record pentru anul trecut.

În 2012 un număr impresionant de 1.927 de unități au fost asamblate la fabrica NMHG din Nijmegen, depășind recordul stabilit în 2008.

“Încă de la mijlocul anului 2012 am știut că vom avea un an memorabil, unitatea cu numărul 1.000 fiind produsă după numai 6 luni” declară, Managerul Fabricii Nijmegen. Echipamentul cu numărul 1.000 a fost un  Reach Stacker Hyster cu motorizare Tier 4i/Stage III B. A fost prima dată în istoria de 60 de ani când fabrica a produs un număr atât de mare de echipamente, cu capacitate de la 6 la  52 de tone ” a adăugat Wim van Dam

Fabrica din Nijmegen este centrul global pentru proiectarea, dezvoltarea, testarea și producerea echipamentelor Hyster de mare capacitate, dar și al Reach Stack-erelor și echipamentelor de manipulare a containerelor grele.

În 1952, Hyster a inaugurat prima sa unitate de producție în Europa, în Nijmegen, Olanda, ia rproducția propriu-zisă a demarat în ianuarie 1953. Acest lucru s-a întâmplat la numai 6 ani dupa ce compania deschisese prima fabrică pentru producerea în masă a stivuitoarelor, în Danville, SUA în 1946. Astăyi, Hyster deține unități de producție în întreaga lume.

În ultimii ani, Hyster a introdus cu succes noi tehnologii în gama sa de echipamente pentru manipularea materialelor, incluzând motorizarea Tier 4i / Stage IIIB pentru gama de Big Trucks-uri și tehnologia premiată care reduce uzura pneurilor, diponibilă pentru gama de echipamente pentru manipularea containerelor încărcate.