Home Intermodal DB Schenker Rail își extinde parteneriatul cu Ford

DB Schenker Rail își extinde parteneriatul cu Ford

DB Schenker Rail Romania SRL a extins colaborarea cu producatorul american Ford, compania devenind din luna octombrie responsabila cu transportul autovehiculelor produse la uzina de la Craiova. Pentru acest proiect, subsidiara locala a Grupului DB Schenker Rail a fost integrata intr-un concept cuprinzator de transport, creat special pentru Ford.

Acest concept presupune transportul autovehiculelor din Romania in Germania si invers, in trenuri complete. In plus, navetele circula din Romania catre Olanda, precum si in interiorul tarii. Bazele parteneriatului cu Ford au fost puse in 2012, cand DB Schenker Rail Romania a oferit servicii de manevra la fabrica Ford din Craiova.

“Oferirea de servicii catre un constructor de autovehicule renumit este inca o dovada a inaltei calitati si competitivitati a serviciilor de transport oferite de noi, o marturie a increderii pe care compania o are in serviciile noastre”, sustine Eduard Iancu, Director General al DB Schenker Rail Romania.

In ceea ce priveste posibilitatea de a oferi noi servicii, DB Schenker Rail Romania este capabila sa valorifice avantajele retelei europene. Astfel, pe langa DB Schenker Rail Romania, companiile din grup din Germania, Olanda si Ungaria sunt de asemenea implicate in transporturile la nivel european.

“Noile servicii oferite in cadrul acestui contract ne arata inca o data ca, din ce in ce mai des, clientii opteaza tot mai mult pentru solutii de transport provenite dintr-o singura sursa atunci cand cauta furnizori de servicii pentru transporturile transfrontaliere. Prin reteaua europeana pe care o detinem, DB Schenker Rail poate raspunde intocmai acestor cerinte”, afirma Hans-Georg Werner, Director General al Regiunii Est, membru al board-ului DB Schenker Rail.