Home Logistics Ambalare DS Smith încheie un contract pe 5 ani cu Mondelez pentru soluții de ambalare durabile

DS Smith încheie un contract pe 5 ani cu Mondelez pentru soluții de ambalare durabile

DS Smith încheie un contract pe 5 ani cu Mondelez pentru soluții de ambalare durabile

DS Smith, furnizor global de soluții de ambalare durabilă pe bază de fibre, a semnat un al doilea contract anual consecutiv pe 5 ani cu Mondelēz International. DS Smith va fi unicul furnizor de ambalaje din carton ondulat în Europa pentru producătorul de alimente al cărui portofoliu include mărci emblematice la nivel global, precum biscuiții Oreo, LU, TUC și Belvita, gustările la cuptor 7Days, ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka, Cote d’Or și Toblerone, precum și crema de brânză Philadelphia.

Acordul reprezintă o extindere a serviciilor existente, cu un angajament pentru noi proiecte. Acesta va implica dezvoltarea relației pe care Mondelez și DS Smith au stabilit-o în ultimii 10 ani.

Cooperarea va permite companiilor să își dezvolte în continuare programele de cercetare și dezvoltare și să ofere soluții de ambalare durabile personalizate.

Pe piețele europene vor fi implementate noi soluții de ambalare sustenabilă pe bază de fibre, iar ambele companii vor colabora îndeaproape pentru a reduce utilizarea materialelor plastice de unică folosință și vor utiliza eforturile comune pentru a atinge obiectivul de emisii nete zero până în 2050.

Companiile își vor respecta promisiunile de a crea cele mai durabile și economice soluții de ambalare în următorii cinci ani. Acest lucru va implica reducerea cantității de materiale folosite și creșterea gradului de reciclare în principalele linii de produse.

DS Smith și Mondelez vor continua să utilizeze DS Smith Circular Design Metrics atunci când vor crea împreună noi inovații în materie de ambalaje, asigurându-se că fiecare nouă soluție este evaluată în funcție de măsuri cheie de sustenabilitate, cum ar fi reciclabilitatea, consumul de materiale, menținerea materialelor și produselor în uz mai mult timp și eficientizarea întregului ciclu de aprovizionare.

DS Smith a dezvoltat instrumentul său unic Circular Design Metrics (CDM) în urma lansării Principiilor de proiectare circulară ale companiei pentru a ajuta companiile să facă tranziția către o economie mai circulară. Acest instrument de pionierat este o premieră în industrie și oferă o indicație clară a punctelor tari și slabe ale unui design de ambalaj în materie de sustenabilitate și a punctelor care au nevoie de mai multă atenție.