Home Logistics 3 PL Ekol, premiată pentru Cel mai bun 3PL din Automotive şi FMCG

Ekol, premiată pentru Cel mai bun 3PL din Automotive şi FMCG

Ekol, premiată pentru Cel mai bun 3PL din Automotive şi FMCG

Cu ocazia celei de-a 13-a ediții a Summit-ului Anual European 3PL, desfășurat pe 15 octombrie în Venlo, Olanda, compania de logistică Ekol a câştigat două Premii Europene la categoria “Best 3PL for Automotive” şi “Best 3PL for Consumer Goods Supply Chains”

Competiţia a fost organizată de Eye for Transport, lider mondial în sistemul informatic de analiză economică, suport decizional şi servicii de ‘’C level networking’’ pentru industria de Transport, Logistică și Supply Chain.

“Primirea acestor premii în Europa arată faptul că strategia noastră  de a dezvolta o reţea în afara ţării de origine Turcia, se dovedeşte a fi una corectă. În prezent, avem una din cele mai mari reţele de logistică susţinută de cea mai mare flotă detinută exclusiv de noi. Obiectivul nostru este acela de a rămâne pe poziţia de “prima alegere” a clienţilor noştri din Europa, aşa cum am fost și suntem în Turcia timp de mulţi ani ”, a spus Ahmet Musul, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Ekol.

Ekol s-a dezvoltat într-un mod foarte dinamic în Europa. În acest moment, grupul deține companii în 10 ţări europene: Germania, Italia, Franţa, Ucraina, România, Bosnia, Spania, Ungaria, Grecia şi Polonia. În ultimii ani, compania a intrat în mod activ pe pieţe noi (9 ţări noi în ultimii 4 ani) şi a investit puternic în resurse pentru depozitare şi flotă. În lunile care urmează, Ekol plănuiește să ajunga și în alte ţări din Europa.