Home Logistics Comerț international Eltra Logis Wise Investments vector de forţă și imagine pentru grupul Eltra

Eltra Logis Wise Investments vector de forţă și imagine pentru grupul Eltra

Eltra Logis Wise Investments vector de forţă și imagine pentru grupul Eltra

Eltra Logis Wise Investments S.R.l. este cel mai nou membru al familiei Eltra Logis și, încă de la înfiinţare, compania a fost special creată ca un vector de forţă și imagine pentru dezvoltarea întregii platforme Eltra, valorificând oportunităţile apărute. Eltra Logis Wise Investments S.R.l. asigură suportul juridic, tehnic în vederea promovării în România a produselor din Spania, Portugalia, Turcia etc. Operaţiunile logistice și controlul de calitate pe teritoriul ţării unde se fabrică produsul reprezintă servicii cheie pentru sectorul textil și toată reţeaua de distribuţie ulterioară. Pentru controlul calităţii, Eltra Logis Wise investments colaborează cu tehnicieni textili distribuiţi în cele mai importante puncte de fabricaţie din România, Bulgaria și Republica Moldova.

Astfel, cea mai nouă firmă din grup asigură suport juridic, tehnic și economic, oferind asistenţă tehnică pentru control calitate și diminuarea costurilor de activare pe teritoriul României. Eltra Logis Wise Investments propune clienţilor un serviciu de audit și suport în iniţierea producţiei în România prin sprijin la îndeplinirea cerinţelor de legalitate și sociale asigurând formare de personal conform cerinţelor; controlul furnizorilor și gestionarea problemelor de aprovizionare; validarea prototipurilor și a mostrelor; inspecţie de calitate realizată în linia de producţie, precum și inspecţie finală și/sau la platforma logistică. Din 24 februarie 2017, Eltra Logis Wise Investments așteaptă clienţii la showroom-ul din București cu cele mai noi colecţii ale unor importanţi producători de accesorii și textile din Spania și Portugalia, precum ţesături din bumbac, ţesături combinate, tricoturi, umerașe, șireturi, articole de casă. Showroom-ul este în același timp și un mini-centru de business unde colaboratorii companiei pot organiza întâlniri de afaceri și pot beneficia de consultanţă specializată în domeniu.

Pe lângă detalii de ordin comercial (stocuri de materiale, tipuri de ţesături, disponibilităţi), personalul specializat poate oferi asistenţă și pe parte organizatorică și administrativă, legată de livrările de materiale, contactul cu furnizorii, precum și organizarea activităţilor de business în spaţiul pus la dispoziţie. Totodată, la solicitările unora din partenerii săi, Eltra Logis, prin showroom-ul din București poate organiza evenimente privind lansarea și vernisarea unor noi colecţii vestimentare.

Investiţii într-un nou depozit

Ca urmare a dezvoltării și extinderii ariei de activitate a companiei, a apărut și nevoia unor noi investiţii. Astfel, până la finalul acestui an, Eltra Logis, prin afiliata sa specializată în dezvoltatrea afacerilor și investiţii, Eltra Logis Investments și-a propus construcţia unui nou sediu și a unui spaţiu logistic modern, cu suprafaţă de depozitare de 4.000 mp într-un areal de 30.000 mp. Acest nou spaţiu va corespunde celor mai exigente cerinţe ale clienţilor în domeniul fashion, putând fi extins în viitor. „Acest moment de investiţii este oportun diversificării paletei de activitate, dorind să achiziţionăm și să implementăm în noul sediu și o linie automată de croire, de confecţionare mostre, cât și preluarea în fabricaţie a necesarului de repere croite, de la fabricile a căror capacitate de croire este redusă, în special în perioadele de vârf, dar și control calitate ţesături textile.