Home Logistics Imobiliare EXCLUSIV: Globalworth Industrial negociază achiziția altor parcuri industriale în România

EXCLUSIV: Globalworth Industrial negociază achiziția altor parcuri industriale în România

EXCLUSIV: Globalworth Industrial negociază achiziția altor parcuri industriale în România

După ce Globalworth Industrial, brandul de industrial și de logistică al Globalworth, a preluat de la Global Vision două parcuri industriale ce însumează 27.000 de metri pătraţi, compania se află în negocieri pentru achiziția altor terenuri sau parcuri industriale pe piața românească.

Valoarea tranzacţiilor IPW Arad (Industrial Park West Arad) şi IPW Oradea (Industrial Park West Oradea) se ridică la aproape 18 milioane de euro, și reprezintă intrarea celui mai mare investitor office din Europa Centrală şi de Est în două noi oraşe majore din vestul României.

În urma noilor achiziţii, Globalworth îşi desfăşoară activitatea în 6 oraşe din România: Arad, Bucureşti, Constanţa, Oradea, Piteşti şi Timişoara. Portofoliul companiei cuprinde în prezent 260.400 de metri pătraţi. De altfel, Globalworth are în diferite faze de dezvoltare în parcurile din Timișoara (Timișoara Industrial Park), Chitila (Chitila Logistics Hub), Constanța (Constanța Business Park) și Pitești (Pitești Industrial Park). Globalworth va finaliza în a doua parte a acestui an peste peste 20.000 mp.

„Pentru prima parte a anului viitor intenționăm să finalizăm peste 75.000 mp. Și da, avem în plan atât dezvoltările, cât și achizițiile pentru extinderea portofoliului nostru de spații logistice și industriale. De altfel, suntem în negocieri pentru achiziția unor noi proiecte logistice/industriale în România”, spune Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Ca efect, compania s-ar putea extinde în afara orașelor Arad, București, Constanța, Oradea, Pitești, Timișoara, unde e activă acum.