Home Asociatii Expo-Conferința Meat & Milk 2014

Expo-Conferința Meat & Milk 2014

Expo-Conferința Meat & Milk 2014

Agenția Info-Aliment va organiza în perioada 11-12 iunie, la Hotel Hilton din Sibiu, Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014, unde vor fi dezbătute cele mai acute teme ale sectoarele românești de carne și lapte și în cadrul căreia vor lua cuvântul invitați de prim rang din țară și străinătate.

La eveniment vor participa 300 de persoane și aproximativ 180 de companii: fermieri, procesatori, furnizori, reprezentanți ai confederațiilor și asociațiilor de profil APRIL, ARC, APCPR, ROMALIMENTA, oficiali MADR, ANPC, ANSVSA, APIA și ai altor ministere, dealeri de echipamente și utilaje, firme de consultanță, case de avocatură, bănci, fonduri de garantare și reprezentanți ai ambasadelor.

Daciana Sârbu și Viorica Dăncilă-Parlamentul European, Daniel Constantin-Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Daniel Botănoiu-Secretar de Stat în MADR vor vorbi despre măsurile structurale luate la nivel comunitar și național, menite să eficientizeze zootehnia României, iar Nicolae Popa-APDPR, va prezenta ultimele noutăți în domeniul finanțării activității din fermele de carne și lapte.

La fel de utile se vor dovedi prezentările companiilor ale căror produse și servicii se adresează inclusiv fermierilor, dar  și workshop-urile vor avea în centrul tematic și probleme ale fermierilor. Un moment de maxim interes îl va reprezenta vizita de documentare care va fi efectuată la ferma Karpaten Meat, în cadrul căreia participanții vor lua contact cu activitatea acesteia și a Asociației Angus România, cu planul de dezvoltare și parteneriatul propus fermierilor.