Home Logistics Depozitare FM Logistic a achiziționat Univeg Rusia

FM Logistic a achiziționat Univeg Rusia

FM Logistic confirmă strategia sa de dezvoltare în logistica produselor fresh prin achiziția companiei Univeg Logistics în Rusia.

În paralel, FM Logistic a decis că sectorul produselor fresh este unul din segmentele cheie ale companiei, făcând parte din planul strategic pentru următorii 10 ani pentru a completa gama de servicii oferite retailer-ilor.

FM Logistic și Grupul Univeg anunță semnarea unui acord pentru achiziția Univeg Logistics Rusia de către FM Logistic.

“Datorita acestei achiziții ne consolidăm poziția în această industrie și ne extindem operațiunile logistice cu temperatură controlată, continuând investițiile în Europa Centralasi de Est, în special în Rusia. Vom menține actuala echipă de management a Univeg Logistics Rusia care va implementa strategia grupului, determinând continuarea relației cu angajații și clienții cărora FM Logistic le furnizează servicii de depozitare și distribuție, la temperatură controlata”, a declarat Jean-Christophe Machet, C.E.O. FM Logistic.

FM Logistic este un lider printre furnizorii de logistică și transport și a început să investească în depozitarea sidistributia produselor fresh.

FM Logistic operează în Rusia pe o suprafața de 400.000 mp în cele 10 platforme logistice, având 5.500 angajați.

Univeg Logistics Rusia operează 3 platforme în apropierea Moscovei pentru principalii retail-eri totalizând 100.000 mp și 700 angajați.