Home Automotive Gazprom a inaugurat o nouă stație de distribuție carburanți în România

Gazprom a inaugurat o nouă stație de distribuție carburanți în România

Subsidiara Gazprom Neft- NIS j.s.c Novi Sad a inaugurat oficial o nouă stație sub brand-ul GAZPROM în România. Prima stație GAZPROM localizată pe o autostradă este situată în județul Dâmbovița, pe autostrada A1 care leagă orașele București și Pitești.

În acest moment rețeaua GAZPROM cuprinde 12 stații de distribuție carburanți în România. A doua fază a programului de dezvoltare a rețelei în România include construcția a încă 20 de stații de distribuție carburanți. În total, până la sfârșitul anului, în România rețeaua GAZPROM va cuprinde 50 de stații de distribuție carburanți.

Programul de dezvoltare a noii rețele de stații de distribuție carburanți a€œ Gazprom Petrol Stations include și alte țări din regiunea Balcanilor a€“ Serbia, Bulgaria, România, Bosnia și Herzegovina. Până la sfârșitul anului 2015 rețeaua GAZPROM va avea aproximativ 250 de stații de distribuție carburanți în regiunea Balcanilor, dintre care 120 în România. Managementul operațional al rețelei va fi realizat de către NIȘ.

Conceptul acestor stații de cuprinde magazine, restaurante și cafenele. În plus, clienții stațiilor GAZPROM vor beneficia și de alte servicii că de exemplu acces wireless la internet.

Stațiile de distribuție carburanți GAZPROM sunt grupate în mai multe formate, în funcție de mărime și facilități. Printre trăsăturile comune ale stațiilor GAZPROM se vor regăsi o selecție excelentă de mâncare și băuturi în restaurant (inclusiv specialități naționale cât și branduri internaționale), parcare, spălătorie, loc de joacă, o gamă extinsă de servicii adiționale, un interior plăcut și un program de fidelizare pentru clienți.

“€œDezvoltarea rețelei noastre de stații de distribuție carburanți este una dintre direcțiile prioritare ale operațiunilor NIȘ. Deschiderea acestei stații sub brandul GAZPROM în această regiune a României reprezintă un nou pas în dezvoltarea rețelei unice de distribuție a companiei”, a declarat Kirill Kravchenko, CEO NIȘ și Deputy CEO for Foreign Asset Management al Gazprom Neft.

NIS este una dintre cele mai mari companii integrate de energie din Europa de Sud a€“ Est. NIS desfășoară operațiuni de explorare, producție și rafinare de petrol și gaze, cât și de vânzare de produse petroliere.

Acționarii principali sunt GAZPROM Neft (56,5%) și GUVERNUL REPUBLICII SERBIA (29,88%).