Home Logistics Curierat și e-commerce GEODIS lansează un serviciu de livrare intercontinental pentru magazinele online

GEODIS lansează un serviciu de livrare intercontinental pentru magazinele online

GEODIS lansează un serviciu de livrare intercontinental pentru magazinele online

Furnizorul de servicii logistice GEODIS lansează un nou serviciu – GEODIS MyParcel- cu livrare garantată în 4 până la 6 zile din SUA în 27 de state europene pentru magazinele online care doresc să se dezvolte la nivel internațional.

GEODIS lansează “GEODIS MyParcel”, un serviciu de livrare intercontinental direct la consumator cu timpi de livrare garantați la un cost mai redus. “Odată cu explozia comerțului online la nivel internațional, clienții noștri își doresc să le ofere consumatorilor un serviciu premium la un preț transparent,” declară Manoj Pankaj, Vice-Președinte e-Commerce Cross-Border în cadrul GEODIS.

Lansarea acestui serviciu de livrare vine ca urmare a numeroaselor probleme pe care le întâmpină consumatorii finali atunci când vine vorba de comandarea de produse online de pe website-uri din afara țărilor în care se află. Mulți dintre cumpărători abandonează procesul de achiziție din cauza costurilor de transport ridicate, a timpilor de livrare prea lungi, a taxelor vamale sau a politicilor de retur neclare.

  • Prin GEODIS MyParcel, un serviciu complet, vor putea fi expediate inițiat colete de dimensiuni mici din SUA către consumatorii finali din 27 de țări europene, în 4 până la 6 zile. Serviciul urmează să fie extins treptat la nivel global. Acesta include validarea adreselor de livrare, un calculator de taxe vamale și alte tipuri de taxe, dar și opțiunea de reprogramare a livrării și urmărirea coletului.  

Prin lansarea GEODIS MyParcel, furnizorul de servicii logistice le oferă companiilor o modalitate simplă și inovatoare de a-și crește vânzările din e-commerce la scară globală. În următoarele luni vor fi adăugate noi zone geografice, atât ca puncte de destinație, cât și ca puncta de origine, ca parte a strategiei globale de e-commerce a GEODIS.