Home Companii IFOY AWARD 2014 și-a desemnat câștigătorii

IFOY AWARD 2014 și-a desemnat câștigătorii

IFOY AWARD 2014 și-a desemnat câștigătorii

Târgul de intralogistică CeMAT 2014 organizat săptămâna aceasta la Hanovra, în Germania, a găzduit decernarea premililor International Forklift Truck of the Year (IFOY).

Premiul pentru categoria “Stivuitoare de până la 3,5 tone” a  revenit electrostivuitorului Traigo 80, de la Toyota Material Handling Europe. Juriul a fost impresionat de accelerarea puternică a stivuitorului, ce aduce o creștere a productivității de până la 20%, fiind cel mai eficient model din clasa sa în ceea ce privește consumul de energie.

Electrostivuitorul EFG S40 de 5 tone, cu parametri de manevrabilitate de la Jungheinrich, lansat vara trecută a câștigat la categoria “Stivuitoare de peste 3,5 tone”, iar la categoria “Echipamente pentru depozite”, premiul a fost atribuit modelului Crown GPC 3000, order picker-ul cu telecomandă Crown QuickPick®.

În cadrul secțiunii nou-înființate “Vehicule Controlate Automat” (AGV), câștigător a fost “iGoEasy” de la Still,  prima soluţie la nivel mondial care permite configurarea completă, controlul şi monitorizarea prin iPad.

Toyota Material Handling Europe a primit cel de-al doilea premiu IFOY pentru categoria “Soluții Intralogistice”. Juriul a fost convins de eficiența, productivitatea crescută și costurile mici de operare pe care Toyota I_Site  le-a implementat furnizorului internațional Carreras Group, ajutând la gestionarea unui număr de 300 de stivuitoare și transpalete aflate în 22 de locații.