Home Logistics Imobiliare Laurențiu Duică se alătură echipei Avison Young în poziția de Vice-Președinte Senior

Laurențiu Duică se alătură echipei Avison Young în poziția de Vice-Președinte Senior

Laurențiu Duică se alătură echipei Avison Young în poziția de Vice-Președinte Senior

Brokerul imobilar canadian Avison Young, prezent pe piaţa din România din 2017, l-a recrutat pe Laurenţiu Duică, în prezent Partner & Head of Industrial Agency în cadrul Colliers International România. Acesta se va alătura echipei din luna martie, pentru a contribui la consolidarea companiei pe sectorul industrial și logistic din poziția de Vice-Președinte Senior.

“Mă bucur că am reușit să îl recrutăm pe Laurențiu, el fiind unul din cei mai puternici și experimentați brokeri din piață,” a declarat David Canta, Managing Director al Avison Young România. “Ne continuăm creșterea la nivel regional și venirea lui reprezintă o mișcare strategică pentru Avison Young. Prin experiența pe care el o aduce, ne consolidăm echipa și poziția în sectorul industrial și logistic, în care credem foarte mult”, a explicat David Canta.

Laurenţiu Duică se alătură echipei Avison Young după o experiență de 17 ani pe piața de logistică din România, fiind specializat în administrarea de proiecte complexe de logistică, producție și dezvoltări, în care a asistat tranzacții de peste 250.000 mp. “Mutarea mea la Avison Young este una firească deoarece rezonez mult cu viziunea și strategia companiei. Îmi doresc să creștem împreună, să schimbăm sectorul industrial și de logistics și mă bucur că echipa de profesioniști de la Avison Young vine cu o nouă abordare pe piața din România. Actuala echipă este foarte dinamică, împreună avem o experiență vastă în sectorul de real estate din România, putând astfel oferi clienților consultanță în adevăratul sens al cuvantului,” a declarat Laurențiu Duică.

Laurenţiu are o experienţă vastă atât pe piața de servicii logistice, cât și pe cea de real estate industrial, lucrând atât pe partea operaţională, cât şi pe partea de vânzări. În ultimii patru ani și jumătate, Laurenţiu Duică a ocupat poziţia de Partner & Head of Industrial Agency în cadrul Colliers International România, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de creştere a departamentului industrial. Anterior, Laurenţiu a ocupat poziţia de head of leasing and development în cadrul fondului de investiţii P3, și a lucrat timp de şapte ani în compania FM Logistic, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice integrate din Europa şi România, avansând până la funcţia de commercial manager.