Home Logistics 3 PL Laurențiu Duică vine la conducerea diviziei de industrial a Colliers International

Laurențiu Duică vine la conducerea diviziei de industrial a Colliers International

Laurențiu Duică vine la conducerea diviziei de industrial a Colliers International

Începând cu luna septembrie, Laurențiu Duică se alătură echipei de consultanță pentru spații industriale a Colliers International, pe poziția de Associate Director – Industrial Division.

Laurențiu Duică are o experiență de peste 12 ani în piața de industrial, perioadă în care a lucrat atât pe partea operațională, cât și pe partea de vânzări. În ultimii doi ani acesta a ocupat poziția de Head of Leasing and Development în cadrul fondului de investiții P3. Anterior, Laurențiu a lucrat timp de șapte ani în compania FM Logistic, unul din cei mai mari furnizori de servicii logistice din Europa și România, unde a deținut funcția de director comercial. Începând din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanță pentru spații industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de creștere a departamentului.

„Am ales să mă alătur echipei Colliers pentru că am găsit aici o similaritate în gândire și în modul de a face business, un spirit antreprenorial pronunțat și un grad înalt de etică. Piața de consultanță imobiliară a evoluat enorm în ultimii ani, așa încât o astfel de echipă, formată pe valori solide, care are în ADN performanța, a fost o alegere naturală pentru mine, după 12 ani de experiență în domeniul industrial ”, a declarat Laurențiu Duică, Associate Director – Industrial Division în cadrul Colliers International.

„Piața de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta în următorii ani, abia acum intrând într-o perioadă de maturitate, drept dovadă recentele achiziții și dezvoltări din acest sector. Consolidarea echipei de consultanță pentru spații industriale din cadrul Colliers a venit astfel ca un pas firesc și ne propunem, cu ajutorul lui Laurențiu și a experienței sale, ca acest sector să devină unul din pilonii de bază pentru creșterea business-ului Colliers”, a spus Ilinca Păun, Managing Director Colliers International. „Vom continua extinderea echipei Colliers pe toate segmentele pieței imobiliare, anul acesta fiind unul al schimbărilor la nivel intern, odată cu aniversarea a 20 de ani de prezență Colliers în România”, a adăugat Ilinca Păun.