Home Logistics 3 PL M&A: cargo-partner achiziționează compania olandeză Transcargo

M&A: cargo-partner achiziționează compania olandeză Transcargo

M&A: cargo-partner achiziționează compania olandeză Transcargo

cargo-partner a finalizat achiziția companiei olandeze Transcargo și își consolidează astfel amprenta operațională în Vestul Europei.

Tranzacția a fost încheiată pe 16 februarie și prin intermediul acestei investiții, furnizorul de servicii logistice își extinde operațiunile în Olanda, adăugând portofoliului existent de produse și servicii expertiza Transcargo în logistică, servicii cu valoare adăugată și servicii de transport rutier.

Prima achiziție completă din istoria cargo-partner

Stefan Krauter, CEO cargo-partner group, a subliniat importanța acestei achiziții: “Aceasta este prima achiziție completă din istoria cargo-partner și va oferi un sprijin puternic în realizarea obiectivelor strategice propuse, respective în extinderea afacerii noastre în Europa de Vest și expansiunea serviciilor integrate. Ca urmare a dezvoltării activităților noastre în regiunea Benelux, incluzând filiale în cadrul aeroportului Liège și în Roermond, birou deschis anul trecut, acesta este următorul pas în expansiunea noastră continuă.”

Integrarea Transcargo va fi condusă de către filiala cargo-partner Network B.V., fondată în 2006.

Legături între vestul, centrul și estul Europei

Parteneriatul între cargo-partner și Transcargo a fost stability inițial în mai 2020 odată cu deschiderea unui birou și a unui depozit în Roermond, Olanda. Depozitul este localizat într-o zonă strategică cu 10 milioane de rezidenți la o distanță de 250 km, cu legături cu aeroport și port și în apropierea granițelor cu Belgia, Luxemburg și Germania. Biroul din Roermond va procesa numeroase transporturi naționale și internaționale, în timp ce depozitul va funcționa ca un centru de distribuție european. Centrul logistic oferă 17.000 mp spații de depozitare și este conectat cu rețeaua cargo-partner din Europa Centrală și de Est prin două plecări săptămânale din Roermond către hubul companiei din apropierea aeroportului din Viena. De acolo, cargo-partner oferă o gamă variată de legături de transport pe distanțe lungi în regiune, cu distribuție locală în 24-48h. În plus, cargo-partner oferă soluții de transport combinate rutier/feroviar către și din China prin intermediul numeroaselor huburi de transport feroviar din Europa.