Home Logistics Depozitare Marelvi Impex este primul chiriaș în MLP Bucharest West

Marelvi Impex este primul chiriaș în MLP Bucharest West

Marelvi Impex este primul chiriaș în MLP Bucharest West

Marelvi Impex, important distribuitor de electronice și electrocasnice din România, închiriază 8.400 mp în parcul logistic MLP Bucharest West, devenind primul chiriaș al dezvoltării logistice. Spațiul urmează să fie livrat până la finalul lunii iunie și include 8.200 mp de depozit, servicii și facilități tehnice și 200 mp de birouri și zone de recreere.

Construcția parcului logistic MLP Bucharest West a debutat la începutul acestui an. Proiectul a fost construit pe bază speculativă. “Contractul de închiriere pe care l-am semnat demonstrează că proiectele noastre atrag lideri de piață din România. Negocierile cu alți potențiali chiriași sunt în faze avansate. Suntem încrezători că întreg proiectul va fi  închiriar înainte de terminarea construcției”, notează Agnieszka Góźdź, șefa departamentului de vânzări din Polonia și România, de la MLP Group S.A.

Companiile de consultanță JLL și Dunwell au oferit asistență în cadrul acestei tranzacții.

Compania Marelvi a fost înfiinţată în anul 1995 cu capital exclusiv românesc. În 2000 a început activitatea de distribuție, fiind unul dintre cei mai importanți distribuitori naţionali de electronice şi electrocasnice din România, cu o cifră de afaceri de 56 milioane de euro.

MLP Bucharest West s-a dezvoltat în partea de Nord-Vest a Bucureștiului, lângă Chitila, județul Ilfov. Activitatea se concentrează pe construcția unei clădiri cu o suprafață totală de 12.000 mp. Peste În prima fază a proiectului vor fi livrați 22.000 mp de spații logistice clasa A, parcul logistic urmând să ofere în final peste 95.000 mp de depozit.

Depozitul de clasă A, construit la standardele MLP Group și ce urmează să obțină certificarea BREEM, va avea o înălțime netă de peste 10 metri și o capacitate portantă a podelei de 6 t/mp. Construcția va avea iluminat pe bază de LED-uri, sistem stropire ESFR, încălzire pe gaz, luminatoare și trape de fum.

Locația oferă acces direct către inelul Bucureștiului și este situată între două drumuri europene: E70 ce leagă Timișoara de București și E60 ce leagă Brașov de București. Aeroportul internațional Otopeni se află la distanță de 15 minute cu mașina și centrul orașului- aproximativ 25 de minute cu mașina.