Home Logistics Depozitare MLP Group a demarat construcția MLP Park Bucharest West

MLP Group a demarat construcția MLP Park Bucharest West

MLP Group a demarat construcția MLP Park Bucharest West

MLP Group a demarat dezvoltarea primului parc logistic al companiei în România. Construcția primei clădiri, cu o suprafață de 12,000 mp, a fost lansată. În prima fază, se vor dezvolta două clădiri moderne cuo suprafață totală de 22.000 mp. În total, 95.000 mp vor fi disponibili pentru clienții MLP Park Bucharest West.

Sagex Construct este antreprenorul general ales, o companie cu o experiență remarcabilă în domeniul construcțiilor logistice și industriale.

Prima clădire este construită speculativ. “La ora actuală, suntem în fază avansată de negociere cu potențiali chiriași. Suntem încrezători că vom avea contracte semnate până la finalizarea construcței, care va avea loc nu mai târziu de jumătatea lui 2019”, a declarat Agnieszka Góźdź, Director Department Comercial, MLP Group S.A.

Centrul logistic va satisface standardele de mediu, proprietarul intenționând să aplice pentru certificare BREEAM. Noile clădiri vor fi construite în concordanță cu specificațiile standard ale MLP Group, anume clasa A, înațiime liberă de peste 10 metri, sarcina maximă a pardoselii de 6 t/mp. Acestea vor fi, de asemenea, dotate cu echipamente și accesorii moderne, corpuri de iluminat LED, sprinklere ESFR, sistem de încălzire pe bază de gaz, luminatoare și trape de fum.

MLP Park Bucharest West este construit în zona de nord-vest a capitalei, în apropierea orașului Chitila. Parcul logistic va avea acces din Șoseaua de Centură București.