Home Solutii Noile vehicule de distribuţie pe distanţe scurte de la Mercedes-Benz

Noile vehicule de distribuţie pe distanţe scurte de la Mercedes-Benz

Noile vehicule de distribuţie pe distanţe scurte de la Mercedes-Benz

Activităţi cotidiene precum aprovizionarea supermarketurilor sau livrarea coletelor devin posibile cu ajutorul camioanelor de distribuţie şi al vanurilor, atât de des întâlnite în peisajul urban. Acestea reprezintă coloana vertebrală a economiei regionale, iar Mercedes-Benz şi Fuso sunt două prezenţe dinamice pe acest segment al vehiculelor comerciale, cu o gamă diversă de vehicule prietenoase cu mediul, eficiente din punct de vedere al costurilor şi versatile, concepute pentru a corespunde tuturor cerinţelor utilizatorilor.

Cele două branduri ale producătorului german Daimler vin în completarea gamelor existente cu modele dinamice, dar în acelaşi timp uşor de condus cum este noul camion heavy-duty pentru distribuţie Antos sau Citan, vanul pentru distribuţie în regim urban.

Cu un portofoliu care cuprinde Mercedes-Benz Citan, Vito, Sprinter, Vario, Atego şi Antos, dar şi Fuso Canter, cele două branduri acoperă cu adevărat întregul segment de distribuţie pe distanţe scurte. Cu mase maxime admise între 1,8 şi 26 de tone, motoare cu puteri între 55 kW (75 CP) şi 375 kW (510 CP), sisteme de transmisie incluzând cutie de viteză manuală cu cinci trepte, cutie automată cu şapte trepte şi convertizor de cuplu şi sistemul complet automat cu douăsprezece trepte de viteză, cu acţionare diesel, hibridă şi electrică, disponibile în varianta van, cu cabină dublă, şasiu şi vehicul semiarticulat, Mercedes-Benz şi Fuso furnizează cea mai variată gamă de vehicule comerciale pentru transportul pe distanţe scurte.

Mercedes-Benz Antos impune noi standarde în industrie

Primul camion heavy-duty, destinat special aplicaţiilor de distribuţie pe distanţe scurte impune noi standarde în clasa sa. Noul Antos este echipat cu un nou motor, care îndeplinește normele de poluare EURO VI, cutie de viteze automată şi funcţii de siguranţă unice. Varianta Loader oferă o sarcină utilă mare, în timp ce varianta Volumer dispune de un şasiu jos care permite încărcarea mai uşoară a mărfurilor voluminoase şi grele. Noul Mercedes-Benz beneficiază de o cabină funcţională, dar şi confortabilă.

Fuso Canter Eco Hybrid – o alegere înţeleaptă

Cu un consum redus cu 23% şi un preţ moderat pentru propusia hibridă îmbunătăţită, noul Fuso Canter Eco Hybrid protejează mediul înconjurător şi scade costurile operaţionale pentru utilizator. Noul Fuso Canter se remarcă şi prin transmisia Duonic cu ambreiaj dublu, funcţia automată stop-start, demaraj electric, dar şi prin construcţia robustă şi sarcina utilă execepţională.

Sprinter-dinamic, economic, confortabil

Mercedes-Benz Sprinter este echipat cu transmisie automată cu convertizor de cuplu şi şapte trepte, fiind singurul van din clasa sa care poate fi echipat cu această tehnologie. Noul sistem de transmisie este dinamic, eficient din punct de vedere al costurilor şi confortabil. Alte avantaje ale noului Sprinter includ pachetul BlueEFFICIENCY, dar şi funcţii suplimentare pentru ADAPTIVE ESP.

Vito E-CELL cu cabină dublă, creat pentru mediul urban

Proaspăt-intrat în familia Mercedes- Benz – noul Vito E-CELL crewbuss impresioanează prin compartimentul pasagerilor extrem de spaţios, cu şapte locuri. E-CELL este perfect adaptat operaţiunilor de transport în regim urban, prietenos cu mediul şi foarte silenţios. Acest model este primul van care beneficiază în echiparea de serie de un sistem electric de demaraj.

Mercedes-Benz Citan, un autovehicul puternic pentru oraş

Mercedes-Benz Citan completează gama de vanuri, cu un model eficient, versatil şi flexibil pentru distribuţia în zone urbane. Un adevărat specialist în domeniul logisticii urbane, Mercedes-Benz Citan se remarcă prin performanţa sporită şi habitaclul specific. Citan se bucură de aceleaşi atribute specifice Mercedes-Benz printre care individualitate, dinamică, manevrabilitate, siguranţă şi calitate, în combinaţie cu eficienţa consumului de combustibil şi nivelul scăzut de emisii de CO2. Sistemul BlueEFFICIENCY contribuie la o scădere a consumului până la 4,3 l/100 km.

Ca şi în cazul tuturor celorlalte modele Mercedes-Benz, siguranţa este o trăsătură standard, cu sistemul ESP ca parte integrantă din echipamentul de bază al tuturor versiunilor.  O gamă variată de motoare diesel sau pe benzină economice şi cu emisii scăzute răspunde oricărei categorii de nevoi în ceea ce priveşte dinamica în condus.