Home Logistics Depozitare P3 construiește un spațiu logistic de 28.000 de m2 în București

P3 construiește un spațiu logistic de 28.000 de m2 în București

P3 construiește un spațiu logistic de 28.000 de m2 în București

Investitorul și dezvoltatorul de proprietăți europene de logistică P3 începe construcția speculativă a unei noi clădiri în cadrul parcului P3 Bucharest din România. Construcția a fost demarată la sfârșitul lunii septembrie, spațiul fiind disponibil pentru închiriere în perioada următoare.

Parcul are o locație strategică, fiind situat la intrarea în București, la km 13 de pe autostrada A1, și cuprinde în prezent 215.000 m2 de spații pentru depozitare ocupate în totalitate. De asemenea, parcul dispune de 40 de hectare de teren și permite dezvoltarea a peste 160.000 m2 de spații suplimentare cu unități începând de la 5.000 m2 și până la 50.000 m2.

Proiectul, care are ca termen de finalizare luna aprilie 2016, va fi construit pe un teren de 6 hectare.

„Am început procesul de obținere a autorizațiilor pentru dezvoltarea de noi clădiri pe terenul existent imediat după finalizarea procesului de achiziție a parcului P3 Bucharest. Prin obținerea acestor aprobări din timp, ne-am asigurat că putem răspunde rapid cererii de spații de tip Build-To-Suit și reduce timpul de livrare a unei clădiri noi la doar 5-6 luni”, a afirmat Laurențiu Duică, Head of Leasing al P3 România.

Noua clădire va fi una dintre construcțiile de nouă generație ale P3, concepută conform standardelor europene de protecție a mediului, pentru a reduce costurile operaționale. Prin urmare, P3 va implementa soluții de reducere a costurilor cu energia și soluții tehnologice de dezvoltare durabilă precum iluminatul cu LED, panourile de fațadă eficiente energetic, sistemele de reducere a consumului de apă și un sistem complet de management al clădirii.