Home Intermodal Rail Cargo Group a achiziționat operatorul feroviar EBM Cargo GmbH

Rail Cargo Group a achiziționat operatorul feroviar EBM Cargo GmbH

Rail Cargo Group a achiziționat  operatorul  feroviar EBM Cargo GmbH

Rail Cargo Group a anunțat recent achiziția operatorului feroviar de marfă, închiriere de locomotive și linii secundare feroviare EBM Cargo Gmbh din Germania, cu o cifră anuală de afaceri de 5 milioane de euro și expertiză extinsă pe zona Rin-Ruhr.

Extinderea rețelei RCG face parte din strategia prin care grupul se angajează să furnizeze servicii de transport feroviar de calitate, folosind locomotive transfrontaliere moderne pe cele mai importante piețe ale sale, din Austria și Ungaria, și alte opt țări din centrul și sud-estul Europei.

Clienții Rail Cargo Group vor beneficia astfel de cele mai bune servicii, atât în zona transfrontalieră, cât și în ona de transport intermodal dintre Duisburg și Wels, unde din luna august există curse săptămânale efectuate cu 10 locomotive aparținând EBM Cargo.

În urma procesului de rebranding, EBM Cargo va purta numele de Rail Cargo Carrier – Germany, urmând să fie condusă de Frank Zelinski, unul dintre cei doi fondatori ai săi, și de Anton Forstner care face parte din Divizia de Management al Producției din cadrul RCG.