Home Intermodal Rail Cargo Group lansează două noi servicii feroviare via Curtici

Rail Cargo Group lansează două noi servicii feroviare via Curtici

Rail Cargo Group lansează două noi servicii feroviare via Curtici

Rail Cargo Group (RCG) își extinde rețeaua TransFER cu două noi conexiuni feroviare: TransFER Munchen-Curtici și TransFER Curtici-Tekirdag.

Oferind legături mai bune cu Turcia, un important hub pentru transportul feroviar de marfă, operatorul feroviar își îmbunătățește rețeaua și consolidează conexiunile între Europa și Asia.

Cele două noi servicii TransFER Munchen-Curtici șiTransFER Curtici-Tekirdag, alături de extinderea serviciului feroviar TransFER Genk-Curtici de la trei la cinci trenuri săptămânale, reprezintă o îmbunătățire semnificativă a rețelei de transport.

Pe ruta Curtici-Tekirdag, care înlocuiește ruta către Istanbul și face legătura cu portul Tekirdag, Rail Cargo Group va opera cinci trenuri săptămânale tur-retur. Operatorul urmărește astfel să susțină fluxurile de marfă între Vestul Europei și Turcia, utilizând Curtici ca poartă de acces.

De asemenea, RCG conectează în premieră sudul Germaniei de Curtici, prin serviciul de la München la Curtici, extinzând gama de opțiuni de transport la dispoziția clienților.

Totodată, operatorul a introdus un proiect pilot de transport pe calea ferată de semiremorci non-intermodale, extinzând gama de mărfuri care pot fi transportate pe aceste rute.