Home Companii Scandia a implementat soluția Hermes Evolution

Scandia a implementat soluția Hermes Evolution

Producătorul de conserve Scandia Food va utiliza Hermes Evolution, soluția companiei Transart pentru automatizarea activității de merchandising și vânzare a reprezentanților de vânzări.

Implementarea Hermes Evolution la Scandia Food s-a realizat în două etape, într-o prima etapă a fost implementată partea de Merchandising a aplicației, urmând să se implementeze și modulul de Presales.

În prezent, echipa de merchandiseri Scandia Food, formată din 35 de agenți, utilizează Hermes Evolution – modulul Merchandising, pe terminale Motorola ES 400, care rulează pe platformă Windows Mobile.

„In urma implementării Hermes Evolution obținem date obiective din piață, legate de toți cei 4P de marketing, la nivel de POP, județ, regiune și total țara, date accesibile tuturor funcțiunilor relevante printr-un singur click. Această informație, preluată și centralizată în timp real din toată țara, ne permite să luăm decizii mult mai rapid”, a declarat Rareș Popescu, director Planificare Strategică & IT, Scandia Food.

Hermes Evolution este primul sistem autohton din gamă SFÂ/FFA care rulează pe orice categorie de dispozitive mobile: PDA, smartphone, tablet, netbook, laptop, atât pe platformă Windows, cât și pe platformă Android.

Soluția Hermes Evolution a fost aleasă de peste 200 de companii din 18 țări, cu peste 6000 de licențe mobile în exploatare.