Home Logistics Depozitare Schwank – eficienţă energetică crescută pentru centrele logistice

Schwank – eficienţă energetică crescută pentru centrele logistice

Schwank – eficienţă energetică crescută pentru centrele logistice

De mai bine de 85 de ani, producătorulgerman Schwank oferă sisteme inovatoare de încălzire și de răcire pentru clădiri, spaţii industriale, comerciale și de logistică, ca de exemplu sisteme de tuburi radiante, sisteme de radianţi ceramici, tehnologii de condensare și recuperare a căldurii, pompe de căldură cu gaz, generatoare de aer cald și perdele de aer.

Compania este activă la nivel mondial pe 12 pieţe cu propriile filiale și sucursale și dispune de o reţea de parteneri extinsă, fiind reprezentată în peste 40 de ţări. În România Schwank este prezentă prin propria  sucursală, afacerea aflându-se pe un trend ascendent în ultimii ani odată cu dezvoltarea pieţei de spaţii logistice și industriale și a sectorului logistic la nivel general.

“Pentru 2020 preconizăm o evoluţie constantă, posibil în scădere ca urmare a problemelor apărute și a situaţiei economice actuale, destul de incertă” declară Claudia Miftodi, Managing Director Schwank România.

Criza a adus și o oportunitate pentru Schwank în România, compania deţinând în portofoliu un sistem de încălzire prin radiaţie infraroșie care nu pune aerul în mișcare. “Prin acest tip de sisteme de încălzire se reduce considerabil posibilitatea de transmitere a virusului în hale prin circulaţia aerului.”

Printre clienţii din România se numără Global Vision, cu care compania a realizat patru proiecte logistice până în prezent, cu perspective de extindere, VGP, Zacaria sau Helios Phoenix.

Continutul acestui articol este restrictionat. In cazul in care sunteti abonat al Intermodal&Logistic va rugam introduceti numele de abonat si parola in zonele de mai jos. In cazul in care doriti sa va abonati va rugam sa completati cererea din pagina CUM MA ABONEZ

Existing Users Log In