Home Logistics Depozitare Sînziana Pardhan vine la conducerea P3 România

Sînziana Pardhan vine la conducerea P3 România

Sînziana Pardhan vine la conducerea P3 România

Dezvoltatorul de proprietăți logistice P3 a numit-o pe Sînziana Pardhan în funcţia de Country Head P3 în România, preluând funcția de la Blake Horsley, care a devenit Director de Dezvoltare al Grupului P3. Această numire vine la doar 3 luni după ce Pardhan s-a alăturat echipei P3 în funcția de Director de Achiziții pentru România.

În noul său rol, Pardhan va coordona extinderea continuă a companiei în România, pe o piață considerată de P3 ca având un mare potențial datorită dezvoltării economice și a creşterii importanţei sale pe segmentul logistic din Europa.

Sunt încântată să am oportunitatea de a conduce echipa de profesioniști a P3 pentru a crește împreună prezența P3 în piața de spații logistice din România, printr-o dezvoltare ambițioasă și sustenabilă a portofoliului nostru“, spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 în România.

Cu o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România, și a realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București și un master în Business Internațional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School și Harvard Kennedy School, și a fost co-fondator și co-leader la Euro-Atlantic Club.

O cunosc pe Sînziana de peste nouă ani și am avut ocazia să lucrăm îndeaproape timp de cinci ani. Sunt încântat că pot încredința conducerea biroului din România unui profesionist atât de bun”, declară Blake Horsley, Director de Dezvoltare al Grupului P3. În noua sa poziție, Horsley va coordona programul ambițios de dezvoltare a companiei, care include finalizarea de noi clădiri în cadrul parcurilor P3 existente, precum și construcția unei serii de noi parcuri logistice, pe măsură ce P3 se extinde în cele nouă țări în care este deja reprezentată și intră în noi teritorii.