Home Companii Tibbett Logistics, un nou nume pentru piata din Romania

Tibbett Logistics, un nou nume pentru piata din Romania

O nouă companie, Tibbett Logistics, a fost lansată oficial în România în luna mai de Keswick Enterprises Ltd o firmă privată din Marea Britanie specializată în operațiuni de supply chain.
Dezvoltarea urmează achiziția Keswick din decembrie a Delamode Logistics SRL și a joint-venture-ului cu DHL, DHL Delamode, de la deținătorii acțiunilor Grupului Delamode și DHL. Aceste companii din țara noastră au fost redenumite Tibbett Logistics SRL și Tibbett Retail Services SRL și împreună vor desfășura operațiuni sub numele Tibbett Logistics.

Prezență în management de 14 ani
Managementul Keswick este prezent în România de 14 ani și, din 2005, este acționar al Delamode și al joint-venture-ului DHL/Delamode. Înaintea acestui pas, câțiva manageri ai Keswick atunci când făceau parte din Tibbett & Britten au ajutat la prima intrare Delamode pe piața de contracte logistice din România. Primul client fiind Grupul Metro.
Tibbett Logistics operează nouă centre de distribuție în România – oferind peste 100.000 metri pătrați de depozitare în București, Constanța, Deva și Timișoara.

Rețea națională cu servicii complete
Operațiunile de distribuție includ o rețea națională, care în 2010 a transportat peste 60.000 de încărcături de camion în regim de temperatură controlată sau nu. Tibbett Logistics deține peste 400 de semiremorci.
Tibbett Logistics este singurul operator privat al unui terminal feroviar de containere din București și a anunțat, pentru această vară deschiderea unui al doilea astfel de terminal intermodal în vestul capitalei.
Rețeaua intermodală a Tibbett Logistics cuprinde terminale și în Austria, Bulgaria și Slovenia.