Home Intermodal Vesti bune de la CeMAT 2011

Vesti bune de la CeMAT 2011

Cu peste 1.000 de inovații expuse, participare puternică și o creștere deosebită a atenției profesioniștilor, CeMAT – cel mai mare târg de intralogistică din lume s-a desfășurat la începutul lunii mai.
CeMAT 2011 a atras 1.084 companii din peste 38 de țări. Ediția CeMAT 2011 a reușit performanța de a depăși în anvergură pe cea precedentă desfășurată în mai 2008, deși s-a desfășurat după criza economică.
La această expoziție, portofoliul de produse prezente a inclus lanțuri cinematice hibride, soluții de transport ghidate automat, motostivuitoare industriale de serie cu acumulatori litiu ion, masini de impachetare mai eco și noi soluții software. “CeMAT a demonstrat din nou că este cel mai important târg pentru sectorul intralogistic. Acest sector reprezintă o legătură critică a lanțului de transport global, care devine indispensabil lumii de astăzi care este tot mai globalizată”, a spus Andreas Gruchow, memebru al consiliului de adminstrație al Deutsche Messe și organizator al CeMAT.
Succesul ediției de acest an a bucurat și expozanții. “Ediția din acest an a CeMAT a dat laoparte orice dubiu că sectorul intralogisticii a trecut cu bine de momentul crizei. Târgul a depășit în mod clar toate așteptările noastre, care deja erau mari. Am generat cu 25% mai multe posibile contracte la standul nostru, mai multe decât la ediția precedentă a CeMAT 2008. Procentajul mare de vizitatori de peste hotare au întărit statutul CeMAT ca târg global lider în sectorul său. Fiecare al doilea vizitator de la standul nostru a fost din afara Germaniei”, a remarcat Christoph Hahn-Woernle, Managing Partner al Viastore systems GmbH.
Christoph Beumer, Managing Partner al Grupului BEUMER GmbH și președintele Comitetului Executiv al CeMAT a fost impresionat de rezultat: “Aceasta a fost cea mai bună ediție CeMAT pentru afacerea noastră. Am primit două comenzi majore la care nu ne așteptam, am avut mai mulți vizitatori la stand decât înainte. Acest târg ne-a permis să prezentăm cele trei branduri ale noastre BEUMER, Crisplant și Koch Holding în același loc, ceea ce reprezintă pentru noi un start ideal pentru o campanie nouă.

Participare internațională puternică
Expozanții de la CeMAT au primit 58.000 de vizitatori, 35% dintre aceștia venind din afara Germaniei. Mai mult de 75 % dintre aceștia venind din Europa, 11 % din Asia și 7 % din America.
Cele mai puternic reprezentate țări au fost Germany, Olanda, Suedia, Belgia, Austria, Danemarca, Cehia, Polonia, Italia, Franța și Marea Britanie.
Următoarea ediție a CeMAT este programată pentru intervalul 19 – 23 Mai 2014.