Home Intermodal Turkon Container Line lansează primul serviciu de transport maritim containerizat direct din România către SUA

Turkon Container Line lansează primul serviciu de transport maritim containerizat direct din România către SUA

Turkon Container Line lansează primul serviciu de transport maritim containerizat direct din România către SUA

Turkon Container Line va lansa în a doua jumătate a acestui an un nou serviciu de transport maritim containerizat direct, care va face legătura între portul Constanța și Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unui eveniment ce a marcat cinci ani de prezență Turkon Line în România și cinci ani de parteneriat alături de reprezentantul exclusiv în România, DTS Logistic Services.

Noul serviciu va deservi săptămânal porturile New York, Norfolk și Savannah și va beneficia de un timp de tranzit rapid, de aproximativ 18 zile până la New York.

DTS Logistic Services și Turkon Container Line au aniversat joi, 21 martie 2019, cinci ani de parteneriat.

Turkon Container Line și partenerul său român, DTS Logistic Services consideră că, datorită acestui nou serviciu, portul Constanța va beneficia de o creștere a volumelor de export către Statele Unite ale Americii, întrucât în prezent, o bună parte a companiilor, în special cele care operează în Vestul României, utilizează porturile Bremerhaven (Germania) și Rotterdam (Olanda) pentru exporturile către SUA, datorită timpului scurt de tranzit, comparativ cu cel din Constanța. Cele două companii și-au propus să înlăture această „piedică”, fiind conștiente de necesitatea și utilitatea acestui serviciu direct și de beneficiile pe care acesta le va aduce atât celor care îl vor folosi, cât și României.