Home Intermodal Transmec lansează un nou serviciu intermodal

Transmec lansează un nou serviciu intermodal

Transmec lansează un nou serviciu intermodal

Transmec Group extinde portofoliul de servicii intermodale prin lansarea unei noi rute care va lega Romania de Polonia. Primul tren, operat în parteneriat cu  P&O Ferrymasters, va pleca din Oradea, România către Lodz, centrul Poloniei pe 20 martie.

Pentru început este planificat un trend dus-întors pe săptămână, frecventa serviciului urmând să crească la două trenuri pe săptămână începând cu luna mai 2019.

Din 20 martie, trenul va pleca din Oradea, România în fiecare zi de miercuri și va ajunge la Lodz, Polonia joi la ora 23:00. Călătoria de întoarcere din Lodz va avea loc în fiecare vineri la ora 8:00 cu sosire în Oradea sâmbătă ora 22:00.

Începând cu luna mai, cel de-al doilea tren va pleca din Oradea în fiecare vineri la ora 22:00 și va ajunge la Lodz duminica la ora 10:00, iar din Lodz va pleca în fiecare  marti la ora 22:00, sosirea în Oradea având loc joi la ora 12:00.

Danilo Montecchi, Managing Director Transmec Group, declarat: “Cererea pentru serviciile de transport intermodal este în continua creștere. Anul trecut am realizat 13.000 de transporturi intermodale din și către România.

Oradea, terminalul privat deținut împreună cu P&O Ferrymasters, este o poartă de acces către piețe cu creșteri importante. Investițiile constante în acest terminal ne permit să oferim mai multe servicii către destinații din Europa.”