Home Logistics Comerț international UTi lansează serviciul de transport feroviar între China și Europa

UTi lansează serviciul de transport feroviar între China și Europa

UTi lansează serviciul de transport feroviar între China și Europa

Furnizorul internațional de servicii și soluții de supply chain UTi Worldwide a lansat serviciul de transport feroviar pe ruta China-Europa, care le va aduce clienților companiei multiple beneficii pe aceste piețe internaționale.

Prima legătură a acestei noi rute, denumită „Iron Silk Road”, va fi efectuată între Harbin și Hamburg și va avea costuri mai mici față de serviciile de transport pe cale aeriană și timpi de tranzit reduși, comparativ cu serviciile de transport pe cale maritimă (15 zile).

Alte destinații importante din nordul Chinei și nordul Europei, inclusiv porturi, sunt accesibile în câteva zile, fără taxe suplimentare. În plus, pentru a încuraja actualii și viitori clienți, UTi oferă până la data de 30 septembrie prețuri promoționale.

Primele transporturi de pe ruta China-Europa (41 de cotainere către est și 46 către vest) includ echipamente pentru industria automotive, bunuri de larg consum și alte mărfuri.

Serviciul de transport feroviar face parte dintr-o asociere în participațiune (joint-venture) denumită HAO Logistics Co. Ltd, realizată împreună cu Changjiu Logistics, un furnizor chinez de servicii logistice pentru industria automotive, Harbin Railway Bureau și Dalian Port Investment Corp. Potrivit lui Ditlev Blicher, președintele UTi Freight Forwarding, înființarea HAO Logistics va atrage mai mulți investitori și va crește totodată notorietatea brandului UTi în regiunea de nord-est a Chinei.