Home Intermodal Echipamente Cool Liner Duoplex Steel: eficient, robust, versatil

Cool Liner Duoplex Steel: eficient, robust, versatil

Cool Liner Duoplex Steel: eficient, robust, versatil

Pe piaţa transportului la temperatură controlată, producătorul german Krone este un nume care de-a lungul timpului a stabilit standarde în industrie prin inovaţie.

Gama de semiremorci Cool Liner Duoplex Steel este un astfel de exemplu, fiind răspunsul producătorului la nevoia pieţei de a avea o soluţie economică pentru transportul la temperatură controlată. Astfel, Cool Liner Duoplex Steel se remarcă printr-un cost total de operare minim, rezultat obţinut ca urmare a gândirii inovatoare a Krone pe de o parte și a colaborării cu producători renumiţi de componente, de cealaltă parte.

Robusteţea, utilitatea și eficienţa sunt cele trei atribute care caracterizează gama Cool Liner Duoplex Steel.

Șasiul, suprastructura și dotarea sunt stabile și sofisticate. De la canalul flexibil de direcţionare a aerului, podeaua etanșă la lichide, până la încuietorile din spate din oţel inoxidabil, chiar și cele mai mici detalii satisfac cele mai înalte exigenţe.

Soluţia cu șasiu complet oferă numeroase avantaje comparativ cu soluţiile constructive fără șasiu sau cu șasiu parţial. Forţele de tracţiune se transferă la șasiu, care la rândul său protejează suprastructura în timpul cuplării și decuplării. Și forţele care intervin în timpul andocării la rampe sunt absorbite de șasiu, protejând astfel structura de posibilele avarii.

Adaptate nevoilor clienților

Cool Liner Duoplex Steel se distinge de alte produse similare de pe piaţă prin gama largă de aplicaţii: legume, carne, alimente congelate, flori sau produse farmaceutice, semiremorcile Cool Liner dispun opţional de echipamentul specializat corespunzător în conformitate cu normele HACCPP, fie că este vorba de șine de protecţie, podea dublă sau șine de ancorare.

Krone a răspuns tendinţelor actuale în transport și dorinţelor clienţilor de a avea o semiremorcă ce permite transportul mai multor tipuri de mărfuri cu regimuri de temperatură diferite și oferă ca dotare opţională un perete despărţitor ce poate fi amplasat în orice punct de pe lungimea semiremorcii pentru a crea zone cu temperaturi diferite.

Tot ca opţiune este disponibilă și perdeaua de benzi izolatoare, configurată din două părţi care se poate glisa în șinele de rulare ale pereţilor despărţitori pe toată lungimea interioară.

Sistemul flexibil Vario Lock pentru asigurarea încărcăturii, cu șine perforate fixate în podea și plafon este ideal pentru asigurarea mărfii, în special a cărucioarelor cu flori.

Întrucât transportul carcaselor de carne este una dintre cele mai comune aplicaţii ce solicită temperatură controlată, dar și dispozitive specifice, Krone livrează diverse modele de șine pentru suspendarea cărnii, conform cerinţelor fiecărei pieţe. Acestea pot avea un diametru de 60 sau 45 mm. Dispozitivul de blocare cârlige și opritorul cu arc tip pendul sunt dotări standard. La cerere, se livrează cu șină de fixare cârlige sau raft de depozitare.

Nu în ultimul rând, lifturile de încărcare de diferite mărci, în versiune verticală sau rabatabilă, sunt disponibile ca și dotări opţionale.

Krone Telematics

Transferul de date în timp real a revoluţionat transportul la temperatură controlată, făcând posibilă monitorizarea atentă a parametrilor încărcăturii pentru asigurarea calităţii mărfurilor transportate și o transparenţă deplină pe întregul lanţ logistic.

Aplicaţia telematică Krone Telematics le permite utilizatorilor să știe în orice moment poziţia, starea sau temperatura mărfurilor transportate, toate aceste informaţii fiind disponibile de pe calculator, dar și de pe telefonul mobil.

Piaţă în creștere în România

Prima jumătate a acestui an a adus o creștere a vânzărilor pentru reprezentantul Krone în România, CTE Trailers, gama Cool Liner Duoplex Steel fiind și pe piaţa autohtonă foarte populară.