Home Companii Afacerile Sameday Courier, plus 20% în primele 3 luni

Afacerile Sameday Courier, plus 20% în primele 3 luni

Compania Sameday Courier a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei în primul trimestru al anului 2013, cu 20% mai mult comparativ cu perioada similară a anului trecut și un profit în urcare cu 10%.
 
 Aproximativ 55% din totalul cifrei de afaceri pentru primul trimestru al acestui an provine din serviciile de livrare în aceeași zi.

 Piața serviciilor de curierat a manifestat o creștere la începutul acestui an, determinată în mod special de solicitările din zona de e-commerce.

 ”Disparitia monopolului Poștei Române a contribuit la o liberalizare a întregii piețe de servicii poștale, pentru care estimăm o creștere de până la 10% în acest an”, a declarat Lucian Baltaru, manager la Sameday Courier.
 
 Sectoarele din care au provenit cele mai multe solicitări de livrare în primul trimestru al anului 2013 sunt: e-commerce, industria financiar-bancară, zona de medical și pharma și agențiile de publicitate.

 Sameday Courier estimează o cifră totală de afaceri de 6,5 milioane de lei pentru anul 2013, în creștere cu 30% față de cifra de afaceri înregistrată la finalul anului trecut.

 Sameday Courier este o companie de curierat cu capital românesc, înființată în 2007 de către antreprenorul Octavian Bădescu.