Home Companii Buffa alege camioanele Iveco

Buffa alege camioanele Iveco

În luna aprilie, Cefin a anunțat livrarea a 33 de autovehicule de gama Iveco Stralis către filiala din România a companiei Buffa Logistique International. Camioanele vor fi folosite la transportul internațional.
“Acest contract se află printre cele mai mari 15 contracte pe care le vom face în acest an”, ne-a declarat Stefano Albarosa CEO Cefin. “Aceasta este prima achiziție a grupului de camioane Iveco și cred că se datorează ofertei noastre care le permite efectiv de a-și reînoi flota, primul sistem complex de trade-in, buy-back, leasing și contract de întreținere și mentenanță”.
Camioanele vor opera în Europa și în trasee dintre România și Europa. Vor transporta confecții și vor alcătui un asmablu împreună cu niște semiremorci specializate Schmitz.
“Pentru că aceste camioane vor opera în marea majoritate a timpului în afara României era nevoie de un serviciu care este cu adevărat european” a concluzionat Albarosa.
“Factorii care ne-au determinat să facem această achiziție sunt mai mulți, dar în primul rând a contat relația cu Stefano care a fost foarte prompt și a adus soluții problemelor noastre – finanțare, rețeaua de service. Am început să discutăm acum o lună și iată că avem primele 20 de camioane. Apoi, marca Iveco este pentru noi fiabilă și capetele-tractor sunt foarte apreciate de șoferi. Încărcătura noastră de obicei nu e grea și în aceste condiții în care prețul carburantului devine foarte important, am găsit la Iveco cel mai bun consum din piață, a declarat pentru Intermodal&Logistic, Christophe Bossonnet președintele Buffa Logistique International și Mory LDI. Acesta a continuat: “pentru noi achiziția din România este un prim mare volum”.
Grupul Buffa este prezent în țara noastră încă din 2002, cu mult înaintea crizei. Obiectul principal de activitate este transportul general de marfă, dar și cel specializat – de automobile (subansamble pentru Dacia) și de confecții. Compania are și o linie de activitate de transport frigorific.
“În România nu avem decât 2 depozite mici, care ne servesc pentru tranzit – unul la Arad și unul la București. Dar în logistică suntem specialiști în Franța. Mai avem în zona liberă Curtici (Arad) o suprafață mică de depozitare”, ne-a declarat Sorin Șandor Director al Buffa Logistique Internațional România.
Grupul Buffa are în parcul auto 700 de vehicule – 300 de capete tractor și 400 remorci. În România, până azi există 70 de capete tractor, dar directorul general al companiei a anunțat că are obiectivul de a dubla parcul într-un an.
Cefin România deține în prezent 8 puncte de vânzări și service situate în: București, Arad, Constanța, Deva, Galați, Pitești, Ploiești și Timișoara.
Cefin oferă un pachet de servicii integrate – distribuția vehiculelor comerciale Iveco, servicii și produse post-vânzare: service, piese de schimb, consumabile și anvelope de camion, având la dispoziție o rețea naționala extinsă de centre.