Home Intermodal Cel mai modern terminal intermodal din lume conectat cu principalele huburi europene

Cel mai modern terminal intermodal din lume conectat cu principalele huburi europene

Cel mai modern terminal intermodal din lume conectat cu principalele huburi europene

Noul terminal intermodal East-West Gate, cel mai modern terminal inland din lume, va fi conectat cu principalele huburi europene.

Terminalul East-West Gate și subsidiara EUROGATE au semnat un acord pe 1 iunie 2022, astfel că EUROGATE Rail Hungary (ERH) va oferi conexiuni către terminalul din Fényeslitke din principalele sale destinații din Germania (Hamburg, Duisburg și Munchen), Austria (Viena), Ungaria (Budapesta) și Romania (Arad).

Potrivit acordului, clienții ERH vor putea folosi serviciile de transbordare și depozitare ale EWG. Pe lângă cooperarea în logistica feroviară, acordul include și transferul de cunoștințe tehnologice. De la dezvoltarea noului terminal, East West Gate a acumulat experiență în ceea ce privește rețelele 5G, operarea de la distanță a macaralelor, simularea virtuală și alte tehnologii logistice moderne.

Acordul a fost semnat de Christopher Beplat, Managing Director EGIM și membru al consiliului de administrație al ERH și János Tálosi, CEO al East-West Intermodal Logistics Ltd.

„Suntem foarte încântați să intrăm în acest parteneriat cu EWG. Prin acest acord, nu numai că oferim clienților noștri acces la noi piețe cheie, dar rămânem în fruntea industriei noastre, odată cu informațiile valoroase ale EWG”, a declarat Christopher Beplat.

„Acest parteneriat cu EUROGATE nu este important doar pentru EWG, ci și pentru logistica feroviară din Ungaria în ansamblu. Prin acest pas, integrăm Ungaria în rețeaua internațională de transport feroviar”, a afirmat János Tálosi.