Home Logistics Curierat și e-commerce Compania de curierat Cargus are un nou CEO

Compania de curierat Cargus are un nou CEO

Compania de curierat Cargus are un nou CEO

Olivier Van Houtte este noul CEO al companiei de curierat Cargus începând cu 27 aprilie. Acesta preia rolul de la Jarosław Śliwa, cel care a condus compania timp de 3 ani și jumătate și a avut o contribuție importantă la transformarea Cargus.

“Sub îndrumarea sa, Cargus a devenit un lider al calității serviciilor de curierat și a fost recunoscută drept cea mai inovatoare și orientată către client companie de curierat. Pentru următoarea etapă a călătoriei către succes, suntem încrezători că Olivier va insufla o mentalitate de creștere  și o abordare centrată pe oameni, pentru a accelera transformarea Cargus și a livra rezultate puternice,” se arată într-un comunicat Cargus.

Olivier Van Houtte are o experiență de 16 ani în poziții de conducere la nivel internațional în cadrul unor companii precum GE, DuPont și Johnson&Johnson în Europa și SUA. Încă din 2002, Olivier Van Houtte a fost implicat în proiecte majore de transformare a companiilor. În cadrul Cargus, acesta se va ocupa alături de echipă atât pe dezvoltarea afacerii și creșterea cifrei de afaceri,  pe lansarea serviciilor APM (PUDO) și OOH (lockere) ca modalități competitive și sustenabile de livrare, precum și pe dezvoltarea afacerii la nivel internațional.