Home Centre comerciale DHL Express România inaugurează primul centru de expedieri situat într-un complex comercial

DHL Express România inaugurează primul centru de expedieri situat într-un complex comercial

DHL, liderul pieţei mondiale de curierat expres şi logistică, va inaugura pe 15 iunie primul centru de expedieri expres din România aflat în incinta Băneasa Shopping City.

Centrul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 – 22.00, inclusiv în weekend.

Investiţia face parte dintr-un proces mai amplu planificat de DHL în 2013, prin care şi centrele de expedieri existente din ţară vor fi modernizate, astfel încât să ofere clienţilor la nivel naţional cele mai bune soluţii şi un cadru modern în care aceştia să îşi efectueze expedierile. O dovedeşte şi noul DHL SERVICEPOINT din Sibiu inaugurat luna aceasta, pe 3 iunie 2013, care a fost mutat într-o locaţie modernă, situată în centrul oraşului şi care oferă o mai bună accesibilitate pentru clienţii săi.

Odată cu deschiderea DHL SERVICEPOINT din Băneasa Shopping City, DHL Express lansează în premieră pentru clienţii săi din centrele de expedieri cardul de fidelitate DHL.

DHL are o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa din România, aproape 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 42 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.