Home Intermodal Digitalizare în transportul rutier: DKV Mobility lansează DKV Analytics

Digitalizare în transportul rutier: DKV Mobility lansează DKV Analytics

Digitalizare în transportul rutier: DKV Mobility lansează DKV Analytics

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a lansat DKV Analytics – un instrument digital puternic pentru controlul total al costurilor, transparență și pentru o mai mare eficiență în gestionarea flotelor transportatorilor rutieri de marfă.

Ca parte a portalului digital pentru clienți DKV COCKPIT, DKV Analytics este operabil intuitiv. Mulțumită multitudinii de funcții, acesta le oferă clienților DKV Mobility o imagine de ansamblu asupra operațiunilor, cum ar fi procesele de alimentare cu combustibil și de încărcare, decontarea taxelor de drum, utilizarea serviciilor pentru vehicule și urmărirea emisiilor de CO2. Prezentarea generală poate fi personalizată pentru a satisface nevoile individuale și arată o listă detaliată a tuturor centrelor de cost relevante. Datele selectate pot fi apoi exportate pentru analize ulterioare.

„În ultimul an am colectat feedback de la clienții noștri despre cum putem oferi o soluție completă pentru gestionarea costurilor lor”, spune Till Kreiler, Chief Digital Officer la DKV Mobility. „Am dezvoltat DKV Analytics alături de ei și am implementat noi funcții pe baza feedbackului lor. DKV Analytics permite o analiză rapidă, dar aprofundată a tuturor informațiilor relevante legate de serviciile noastre. De asemenea, punem un accent deosebit pe o experiență de utilizator remarcabilă și, în urma etapei de test, realizată înainte de lansarea DKV Analytics, am observat cu bucurie că utilizatorii își pot găsi imediat drumul, în mod instinctiv.”

Unul dintre elementele cheie ale DKV Analytics îl constituie tabloul de bord personalizabil și complex. Utilizatorii își pot selecta și organiza tablourile de bord în funcție de intervalul de timp dorit și își pot vizualiza datele într-un raport simplu. În continuare, clienții DKV Mobility pot intra în detalii, revizuind cheltuielile pentru toate centrele de cost relevante, pot căuta, filtra și ajusta elementele afișate conform nevoilor lor și pot exporta datele personalizate.